Az Eaton bemutatja a 9SX sorozatú szünetmentes tápegységeit

Henger Attila, 2018. szeptember 27. 13:42

A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton ma jelentette be, hogy 9SX szünetmentes tápegység családját új, alacsonyabb teljesítményigényekre optimalizált modellekkel bővíti Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA). 

Az Eaton 9SX UPS magas rendelkezésre állást, rugalmasságot és fejlett védelmet biztosít informatikai rendszerekhez, kisebb adatközpontok infrastruktúrájához, valamint hálózati, adattárolási, ipari, orvosi és távközlési alkalmazásokhoz. Az új típusok a meglévő 5-11 kVA teljesítményű termékportfóliót 700 VA-től 6 kVA-ig terjedő teljesítménytartományban használható modellekkel bővítik. Az új készülékek mind torony, mind rack kialakításban kaphatók. A kibővített választék 2018. szeptemberétől lesz elérhető.

 

Az Eaton 9SX sorozat az Eaton 2008-ban piacra vitt, kiváló ár-érték arányáról ismert, azóta piacvezetővé vált 9130-as UPS termékcsaládjának méltó utódja. A 9SX sorozat az Eaton 9130 termékcsalád funkcióira épül, és további, új funkciókkal rendelkezik, úgy mint: 

  • energiamérés a fogyasztás nyomon követésére, a kWh-értékek UPS szintű felügyeletével
  • továbbfejlesztett LCD kijelző még több paraméter státuszának gyors és precíz megjelnítésére
  • akkumulátorcsere ajánlott dátumának megjelenítése 
  • csatlakoztatott akkumulátor bővítő modulok (EBM) automatikus felismerése

 

 

"A 9SX a 9130-as erősségeire épül. Végy egy jól megépített, népszerű terméket, és tedd még jobbá új funkciók hozzáadásával, hogy a legmodernebb informatikai alkalmazásokat és infrastruktúrákat is képes legyen kiszolgálni." - mondta Christophe Jammes, az Eaton termékmenedzsere. "Az új modellek bevezetése fontos mérföldkő számunkra és ügyfeleink számára. A 9130 a legsikeresebb online szünetmentes tápegységünk, amelyet ügyfeleink most könnyen upgrade-elhetnek 9SX-re, ha informatikai alkalmazásaik és adatközponti infrastruktúrájuk modernizálását tervezik.”

 

A 9SX sorozat az Eaton piacvezető technológiáival felszerelve biztosítja az ügyfelek számára a legjobb ár-érték arányt. A 9SX teljesítménytényezője 0,9, ami azt jelenti, hogy nagyobb hatásos teljesítményt (Watt) biztosít a berendezések magas fokú védelme érdekében. Robusztus topológiának köszönhetően még megbízhatóbb. Kettős konverziós technológiájával folyamatosan figyeli az áramellátás (feszültség és frekvencia) állapotát, és túlterhelés, vagy meghibásodás esetén automatikusan átkapcsol bypass üzemmódba.

 

A 9SX szünetmentes tápegységek felügyelete és kezelése az Intelligent Power Manager szoftverrel párosítva virtualizált menedzsment platformokon, például VMware, vCenter és Microsoft HyperV segítségével is ellátható. Ez lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy könnyen konfigurálhassanak házirend-alapú automatizált energiafogyasztási eseményeket, például automatikus katasztrófa-helyreállítási irányelveket, ellenőrzött leállítást, terheléselhárítást, vagy felhőalapú menedzsment szolgáltatások elindítását.

 

Tudjon meg többet az új Eaton 9SX UPS-ről, látogasson el a www.eaton.eu/powerquality oldalra. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05