A SES Video jóvoltából Európa-szerte látható a 2017-es Világjátékok közvetítése

A több sportágat felvonultató esemény közvetítéséhez a SES Video az ATM Systemmel összefogásban biztosít műholdkapacitást

forrás: Prím Online, 2017. július 21. 15:07

A 2017-es, tizedszer megrendezett Világjátékokat Európában a SES és a több sportágat összefogó esemény hivatalos műsorszolgáltatója, az ATM System közösen sugározza.  A 2017. július 20. és 30. között a lengyel Wrocławban zajló, több sportágat felvonultató nemzetközi esemény adását két SES műhold továbbítja: a nyugati 22. fokon álló SES-4 és a 23,5. fokon elhelyezkedő ASTRA 3B.

A SES (az Euronext Párizsi és Luxembourgi Értéktőzsdén: SESG) által bejelentett megállapodás értelmében a televíziós produkciókért felelő ATM System az európai műsorszolgáltatáshoz szükséges kapacitással rendelkező SES műholdakat használja a wrocławi stadionokból történő közvetítésekhez.

 

A megállapodásnak köszönhetően egyaránt megtekinthető a július 20-án, este 7 órakor kezdődő nyitóünnepség, emellett végigkísérhető a 31 sportág összes versenye, amelyeken több mint 3000 nemzetközi sportoló vesz részt különböző labdajátékokban, precíziós sportokban, vízi- és légi sportokban, tornában és harcművészetekben.

 

„A Világjátékok nagyon izgalmas eseménysorozat, és örömünkre szolgál, hogy mi biztosíthatjuk a közvetítését –  jelentette ki Martin Ornass-Kubacki, a SES alelnöke és közép-kelet-európai regionális igazgatója. „A műholdjainknak köszönhetően az európai nézők kedvenc versenyszámaik minden egyes pillanatát láthatják, valamint szurkolhatnak is a favoritjaiknak.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05