Fujitsu ESPRIMO K557: minimál stílus, maximális teljesítmény

Henger Attila, 2017. június 2. 15:09

A Fujitsu által bemutatott ESPRIMO K557 sokoldalú „all-in-one” asztali PC ésszerűsített formatervének köszönhetően még a legfrekventáltabb környezetekben – közös használatú irodatérben, recepciós pulton és osztályteremben – is jól mutat.

A letisztult, egyszerű vonalvezetésű, új modell központi egysége a 24 hüvelykes full HD kijelző mögé van beépítve. Versenyképes áránál fogva az ESPRIMO K557 sokféle környezet felhasználói számára elérhető. 

 

Az ESPRIMO K557 harmonikusan belesimul bármilyen irodai környezetbe, és akár 23%-kal kevesebb helyet foglal egy normál asztali PC-kijelző párosnál. „All-in-one” konstrukciójánál fogva támogatja a kábelmentes íróasztal kialakítását – ha vezeték nélkül billentyűzettel és egérrel használják. Ezek használaton kívül kényelmesen a képernyő és az alsó tálca közé helyezhetők, amivel maximális íróasztalfelület szabadítható fel. 

 

Sem a teljesítmény, sem a funkcionalitás terén nem kell kompromisszumot kötni – ez a gép mindkét területen a maximumot nyújtja. Nagy teljesítményű 7. generációs Intel Core processzora könnyedén boldogul a mindennapi munka során használatos alkalmazásokkal és környezetekkel. Bár az ESPRIMO K557 „all-in-one” modell, merevlemez- és memóriakapacitása is egyszerűen bővíthető. 

 

 

„Napjainkban egyre minimalistább a munkahelyi környezet, és a vállalatok a technológia komplexitását is mérsékelni szeretnék. Ugyanakkor a számítási teljesítmény iránti igény folyamatosan nő. Az ESPRIMO K577 nagyszerű, sokoldalú eszköz – elég esztétikus és kompakt ahhoz, hogy szem előtt lehessen, ugyanakkor kellően robusztus ahhoz, hogy nyilvános helyeken is használhassák. Versenyképes áron kínál jól átgondolt ergonómiai tulajdonságokat és nagy feldolgozási teljesítményt. Ez a nyerő kombináció egyben azt is jelenti, hogy az új PC a recepción, az osztálytermekben is megállja a helyét, és megbízható erőgépként kezeli az irodai feladatokat” – nyilatkozta Rüdiger Landto, a Fujitsu EMEIA-régió kliensszámítástechnikai eszközökért felelős vezetője.

 

Az ESPRIMO K557 fejlesztésekor kiemelt szempont volt az ergonómia. A négyfokozatú magasságállítási lehetőségnek és a nagy elforgatási szögnek köszönhetően a felhasználók ülve és állva egyaránt egészséges testhelyzetben végezhetik munkájukat. Az audio és az USB 3.0 portok is kényelmesen, elölről hozzáférhetők. 

 

Az „all-in-one” ESPRIMO K557 esetében a lopás elleni védelem és az adatbiztonság is az alapkiépítés része. Biztonsági funkciói közül említést érdemel a Fujitsu Workplace Protect szoftvere, a teljes lemeztikosítás és a rendszerszintű jelszavak használata. Opcióként az EraseDisk szoftver, SmartCard olvasó és optikai meghajtó is választható. A gép hátulján a kábelnyílás fedele zárható, ami megakadályozza a komponensek ellopását és manipulálását. 

 

Ár és piaci bevezetés

Az ESPRIMO K557 bevezetése 2017 júliusában indul az EMEIA-régióban. A PC ára modelltől, konfigurációtól és országtól függően változik.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05