Gartner: végpontvédelemben is a legjobbak között a Trend Micro

forrás: Prím Online, 2017. február 9. 08:37

A végpontok védelme a vállalati biztonság egyik alappillére. A folyamatosan és gyorsan változó fenyegetések mellett a biztonsági szoftverek fejlesztőinek gyorsan kell reagálniuk minden egyes új típusú veszélyre, hogy ügyfeleik mindig biztonságban legyenek. 

A Trend Micro elkötelezettségét és szakértelmét mutatja, hogy a Gartner a végpontbiztonsági megoldásokat értékelő Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) jelentésében 2002 óta minden évben a vezetők közé sorolja a vállalatot. A nemrégiben közzétett, 2017-es tanulmányban a Trend Micro a piacvezetők között is az első helyre került több szempont alapján, beleértve „képesség a végrehajtásra” és a „jövőkép teljessége” mutatókat.

 

„A hatékony védelem megvalósításához olyan technológiák ötvözésére van szükség, amelyek több generációt ölelnek fel, azaz a régebbi és az újabb típusú, illetve a jövőbeni fenyegetések ellen egyaránt megfelelő védelmet biztosítanak. Büszkék vagyunk rá, hogy sok éve fenntartjuk piacvezető pozíciónkat, hiszen ez is azt igazolja, hogy vállalatunk egyedülálló módon képes biztosítani a legújabb technológiákat, miközben a jövőbeni fenyegetések ellen bevethető megoldások fejlesztésére is figyelmet fordít” – nyilatkozta Kevin Simzer, a Trend Micro értékesítési, marketing és üzletfejlesztési elnökhelyettese.

 

A Trend Micro XGen végpontbiztonsági megoldása több generációt felölelő fenyegetésvédelmi módszereket ötvöz: a legkülönfélébb támadások ellen mindig intelligens módon választja ki a megfelelő technológiát a megfelelő időben, ezáltal hatékonyabb és eredményesebb védelmet nyújt a fenyegetések teljes skálájával szemben. „A Trend Micro az első olyan vállalat, amely a nagy pontosságú gépi tanulást is alkalmazza a megközelítésében. Ennek köszönhetően a szoftverek egyedülálló módon, a megnyitás előtt és használat közben is képesek elemezni a fájlokat, hogy blokkolják a rosszindulatú támadásokat. Az új védelmi megoldás olyan „zajcsökkentő” funkciókat is használ, mint például a regisztráció vagy a fehérlisták készítése, amelyeknek köszönhetően csökkenthető a fals pozitív eredmények száma” – mondta el Bárány Zsolt, a Trend Micro Magyarországért és Romániáért felelős regionális ügyfélmenedzsere. 

 

 

Az XGen biztonsági megoldásokkal a Trend Micro az adatközpontokban és a felhőben egyaránt képes végpontvédelmet biztosítani a szerverek számára, ezáltal optimalizálja a VMware, az AWS és a Microsoft Azure környezetben futó szolgáltatások védelmi rendszereit. A Trend Micro hibrid felhőbiztonsági megoldása egyetlen irányítópultról kezelhető, és teljes rálátást biztosít a fizikai, virtuális és felhőalapú rendszerekre. Segítségével egyszerűsíthető a biztonsági rendszerek üzembe helyezése és felügyelete, kifinomult támadások esetén lerövidíti a válaszidőt. A megoldás emellett az olyan szigorú megfelelőségi előírások teljesítését is megkönnyíti, mint például a PCI és a HIPAA.

 

További információért a Trend Micro XGen végpontbiztonsági megoldásával kapcsolatban, kérjük, látogasson el az következő weboldalra: www.trendmicro.com/xgen!

 

Részletes információ a hibrid felhők biztonságáról a következő weboldalon érhető el: https://www.trendmicro.com/hybridcloud

 

A Gartner végpontbiztonsági megoldásokat értékelő, 2017-es Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms jelentése a következő címről tölthető le: https://resources.trendmicro.com/Gartner-Magic-Quadrant-Endpoints.html

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50