Új, sokoldalú szkennerek üzleti célokra

Elérhető, gyors és rugalmas síkágyas lapolvasók kategóriájuk legalacsonyabb helyigényével1 és ADF-fel a még nagyobb teljesítményért

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 13:07

Az új Epson WorkForce DS-1660W és DS-1630 dokumentumszkennerek hatékonyabb irodai folyamatokat és teljesítményt kínálnak elérhető áron. 

A készülékek a síkágyas termékek rugalmasságát ötvözik a gyors, 50 lapos ADF nyújtotta kényelemmel a széles körű felhasználás érdekében. A lapolvasók ideális megoldást biztosítanak útlevelek, kézikönyvek, sérülékeny dokumentumok szkennelésére a síkágyas felületen, az ADF pedig egyszerre nagyobb mennyiségű lapot is képes kezelni. 

 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere úgy fogalmazott: „Legyen szó mindennapos papírmunkáról vagy olyan fontos dokumentumok beolvasásáról, mint a születési bizonyítvány vagy régi levelek és jegyzetek, ez a sokoldalú és könnyen használható készülék gyakorlatilag bármilyen üzleti igénynek megfelel. Ezez az új szkennerek kategóriájukban a legkisebb helyigényűnek és a leggyorsabbnak számítanak a 25 lap/perces beolvasási sebességükkel, így könnyen elhelyezhetők az irodában.”

 

 

Az egyszerű szkennelési megoldást kereső kis- és nagyvállalatok számára különösen előnyös, hogy a készülékek USB 3.0 csatlakozóval rendelkeznek, ami egyenletes sebességű lapolvasást biztosít még 300 dpi felbontás és hosszú, akár több mint három méteres papír esetén is. A kétoldalas beolvasás és az Auto Image Type Detection (automatikus képtípus-felismerő) technológia növeli az irodai hatékonyságot, míg a DS-1660W modell esetében a Wi-Fi- és a Wi-Fi Direct kapcsolat még nagyobb kényelmet biztosít azon szervezetek számára, amelyek dedikált, a vállalati környezetükbe illeszkedő és számos felhasználó részére könnyen hozzáférhető szkennelési megoldást keresnek. 

 

Mindkét lapolvasó rendelkezik az Epson képfeldolgozó technológiájának (Epson Image Processing Technology) intelligens szín- és képbeállítási eszközeivel, például az automatikus kivágás, a dőléskorrekció, az üreslap- és háttér-eltávolítás funkciókkal. 

 

A TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal a lapolvasók zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe, így a felhasználók egyetlen mozdulattal szkennelhetnek a számítógépükre, Mac készülékükre vagy online tárhelyükre. 

 

A WorkForce DS-1660W és DS-1630 készülékek várhatóan októbertől lesznek kaphatók.

 

Főbb jellemzők:

  • 25 lap/perc szkennelési sebesség – kategóriájában az egyik leggyorsabb
  • Különböző dokumentumtípusok, akár könyvek, útlevelek, kötött dokumentumok vagy sérülékeny anyagok szkennelése
  • Kategóriájában a legkisebb helyigényű eszköz1
  • Wi-Fi- és Wi-Fi Direct kapcsolat (csak a DS-1660W készülék esetében)
  • TWAIN és ISIS illesztőprogramok a meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe történő zökkenőmentes integrációért
  • Kétoldalas beolvasás
  • 50 lapos ADF adagoló
  • Akár 30 feladat létrehozása, és egyszerű lapolvasás mappákba, e-mailbe, online tárhelyre2 és sok más helyre az opcionális hálózati panel (csak DS-1630 esetén) segítségével.
  • Az USB 3.0 kapcsolatnak köszönhetően állandó sebesség, még 300 dpi felbontás esetén is
  • Intelligens szín- és képbeállítási funkciók – az Epson képfeldolgozási technológiája (Epson Image Processing Technology): automatikus kivágás, dőléskorrekció, üreslap- és háttér-eltávolítás
  • A mellékelt Epson-szoftver kettős képkimenetet tesz lehetővé – egy beolvasást követően két célhelyre is küldhető a dokumentum
  • A hosszú dokumentum üzemmóddal több mint három méter (3048 mm) hosszú papírt is képes beolvasni (csak egyoldalas módban)

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50