A nyomtatók „neon plus ultrájával” készül az OKI a Drupára

forrás: Prím Online, 2016. május 24. 13:31

Az OKI úttörő neon toneres nyomtatója új bevételi forrásokat nyithat a kreatív ügynökségek és nyomdai vállalatok számára, akik ezentúl fluoreszkáló színekben is gyárthatnak különféle, egyedi marketinganyagokat. A készüléket az OKI – számos egyéb megoldása mellett – a düsseldorfi Drupa 2016 szakvásáron mutatja be a szélesebb közönségnek május 31. és június 10. között.

Lenyűgöző neonszínek bármilyen felületen

Az OKI Pro6410 NeonColor nyomtatójával kiemelkedően látványos, rikító színekkel bővül a házon belüli nyomtatási lehetőségek tárháza. Az A4 méretű neon toneres készülék forradalmasítja a transzfernyomtatást: használatával a ruházati termékektől kezdve a csomagolásokon át az eladáshelyi reklámhordozókig szinte bármilyen eszköz és felület dekorálható a hagyományos nyomdai alapszíneken kívüli tartományban, kiegészítőként pedig neonfehér toner is elérhető hozzá.

 

A professzionális, költséghatékony nyomtatási eljárás nappali fényben is rendkívül élénk árnyalatokat eredményez, UV fény alatt pedig fluoreszkáló neonszínben játszanak a nyomatok, amelyek sötét és világos hátterekre egyaránt felvihetők. Így különböző biztonsági jelzésekkel is elláthatók a felületek, ami megnehezíti a hamisítást. A neonnyomtató 250 g/m2 vastagságú nyomathordozókat és akár 1.320 mm hosszú bannermédiát is képes kezelni.

 

 

A készülék egyedi technológiáját kihasználva a nyomdák, grafikai ügynökségek és kreatív vállalkozások személyre szabott ajándéktárgyak, üzlethelyiségekben használható bannerek, fóliák, öntapadós matricák vagy éppen karszalagok, fesztiválbelépők gyártásával bővíthetik szolgáltatáskínálatukat új bevételi forrásokat teremtve ezáltal. 

 

Drupa 2016: jövőbe mutató technológiák

A Pro6410 NeonColor elsőként a Drupa 2016 nyomdaipari szakkiállításon mutatkozik be szélesebb közönség előtt. Az eseményt május 31. és június 10. között rendezik meg Düsseldorfban, ahol a legmodernebb nyomtatási technológiákat ismerhetik meg testközelből a résztvevők. A neon toneres nyomtató mellett az OKI további, innovatív készülékeivel és egyedi nyomtatási megoldásaival is találkozhatnak az érdeklődők. 

 

 

Az OKI standján kiállított termékek között kipróbálhatók a költséghatékony kreatív nyomtatás és ajándékgyártás terén szintén jeleskedő Pro7411WT és Pro9420WT fehér toneres, valamint a Pro9541 és Pro9542 öttoneres, díjnyertes nyomtatók is, amelyek segítségével számos különféle színes nyomathordozóra készíthető tartós fehér nyomat, illetve fehér alulnyomás, ami még élénkebb és élethűbb színeket eredményez.

 

A stand látogatói az igazán nagyszabású ötletek megvalósításában segítséget nyújtó, széles formátumú nyomtatókkal is találkozhatnak, amelyek az akár igazán nagy méretű designanyagok, így autómatricák, standdekorációk vagy padlógrafikák gyártására is ideális készülékek.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09