Huawei TalkBand B3 okoskarkötő

forrás: Prím Online, 2016. április 8. 09:44

A Huawei Technologies fogyasztói üzletága a londoni Battersea Evolutionban tartott rendezvényén bemutatta legújabb okoskiegészítőjét, a TalkBand B3 okoskarkötőt. A hordozható Bluetooth headset eszköz karcsú és stílusos formában egyesíti a produktivitást és a kapcsolódást. 

Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója elmondta: „A hordozható eszközök népszerűsége és terjedése felülmúlja az iparági várakozásokat. Az új TalkBand okoskarkötőnk, a B3 olyan páratlanul korszerű és innovatív funkciókat tartalmaz, amelyek messzemenően kielégítik a magas igényeket is.”

 

A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan, prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A hordozható eszköz zökkenőmentes csatlakozást és kapcsolatot tesz lehetővé, e-mail és üzenetfunkciókat, mobiltelefon szinkronizálást, és egészségügyi állapotfigyelést Bluetooth 4.2 támogatással. A velejáró headset duálmikrofonja és aktív zajszűrő technológiája javítja a hívás minőségét, kiszűri a háttérzajokat és gazdagabb hangzást biztosít.

 

A Huawei TalkBand B3-at három, Active, Classic és Elite stílusban kínálja a gyártó, hogy a felhasználók ki tudják választani a személyiségükhöz leginkább illő designt.  

 

Csúcstechnológiai és stílusos design

A Huawei TalkBand családjának legújabb tagja magán hordozza elődei karcsú és divatos kialakítását, emellett stílusos új elemeket is tartalmaz, mint például az olasz bőrből és rozsdamentes acélból készült szíj. A TalkBand B3 ívelt érintőképernyőjét egy anti-ujjlenyomat bevonat védi, amely megakadályozza, hogy a képernyő karcolódjon és a foltok ott maradjanak.

 

A megfelelő kommunikáció

A Huawei TalkBand B3-at úgy tervezték, hogy stabilan kapcsolódjon a legújabb Bluetooth technológiával, továbbá zökkenőmentes kommunikációt biztosít a headset és a felhasználó mobiltelefonja között. A készülék 80x128 felbontású AMOLED kijelzőt kapott és üvegborítású érintőképernyőt.

 

Fitness és teljesítmény funkciók

A Huawei TalkBand B3-at 91mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel 6 óra beszélgetést tesz lehetővé, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt. A készülék optimális fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokhoz, beleértve az olyan tevékenységfigyelést (aktivitás-monitoring), mint a lépés- vagy a kalóriaszámlálás, az alvásfigyelés és a mozgásszegénység emlékeztető.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09