A Facebook leszívhatja az iPhone-ok aksiját

Czipperer Dia, 2015. október 19. 16:28

Az iOS 9-ben nem a legtökéletesebben működik az Facebook iOS alkalmazása. A közössági oldal mobilappja leszívja a telefon szufláját.

Akadnak hibák szép számmal az iOS 9-ben. Igaz, a puding próbája az éves, amit jelen esetben a felhasználóknak kell „végigkóstolni”. A legutóbbi probléma az iPhone-ok Facebook alkalmazása kapcsán jelentkezett. A legújabb, iOS 9-es rendszert használva ugyanis sokkal könnyebben merül a telefon akkumulátora, ha az appot használják.

 

A hibát egy vállalkozó, Matt Galligan fedezte fel, aki észrvetette, hogy a Facebook alkalmazás „eszi meg” a telefon élettartamának nagy részét. Hiába voltak kikpacsolva az automatikus frissítések a kérdéses alkalmazásnál, nem segített a helyzeten. A Twitteren többféle poszt, vélemény megjelent az üggyel kapcsolatban, az egyik felhasználó szerint például csak az segíthet, ha az iPhone felhasználók letörlik a Facebook appot a telefonjukról.

 

Magának a Facebooknak is többen jelezték már a prblémát. Elmondásuk szerint már észlelték a hibát, és jelenleg is dolgoznak a megoldáson. Avállalat ígéretet tett arra, hogy hamarosan javítják az üzemidő problémát a kérdéses iOS applikációban. 

 

Forrás: Mashable.com

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50