Késleltetett Windows 10-es frissítésre ösztönzi a Sony a VAIO PC-tulajdonosokat

Czipperer Dia, 2015. augusztus 12. 15:24

A Sony egyelőre azt tanácsolja a VAIO-felhasználóknak, ne frissítsenek Windows 10-re, egészen addig, míg a driverek készen nem állnak rá.

Bár a Sony nem birtokolja többé a VAIO márkanevet, rengeteg olyan felhasználó akad, akikkel még kapcsolatban van a vállalat a korábbi gépek, driverek miatt. Éppen ezért a vállalat hasznos tanácsokkal látja el a usereket, hogy megfontoltan frissítsenek Windows 10-re.

 


A Sony elmondása szerint mindezt azért teszik, mert ők maguk is dolgoznak még a driverekhez szükséges frissítéseken, hogy a jövőben is biztosítani tudják a zökkenőmentes update.eket.

 

Elmondásuk szerint a felhasználóknak érdemes addig várniuk az esetleges frissítésekkel, ameddig maguk a driverek is készen állnak.

 

A vállalat maga is letesztelte a támogatott modelleket, és reményeik szerint hamarosan az eredményekről is beszámolhatnak majd.

 

A támogatói dokumentum szerint a driverek várhatóan októberben/novemberben frissülnek majd, attól függően, hogy az adott modellen milyen operációs rendszer fut. Miután ez megtörtént, a felhasználók gond nélkül frissíthetnek majd a Windows 10-re.

 

Forrás: Übergizmo.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05