Mobilon is elérhető a Telener Felfedező magazinja

forrás: Prím Online, 2015. július 31. 08:33

Az okostelefon-használók számára hasznos tippeket, trükköket és készülékbemutatókat tartalmazó Telenor Felfedező magazin okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé vált. A digitális változat a papírra nyomott példányaihoz képest látványos animációkkal felturbózva érkezik.

A mobiltársaság negyedévente megjelenő ingyenes magazinja 2015 júliusától digitális formában is elérhető. Az Android-, iOS- és Windows-platformon is elérhető applikáció kifejezetten az okostelefont vagy táblagépet használók számára készült. A digitális magazin – a papírra nyomott példányaihoz képest – több élményelemmel teszi izgalmasabbá az olvasást, látványos animációkat és interaktív funkciókat is kínál, például a cikkekben ajánlott alkalmazásokat közvetlenül le lehet tölteni belőle. 

 

A digitális Felfedező az alkalmazásboltokban bármely mobilhálózatról elérhető, a Telenor magazin letöltéséhez kapcsolódó adatforgalmat – belföldön – ügyfeleinek díjmentesen biztosítja. 
 

 


A Telenor Felfedező legfrissebb számából az olvasók megismerhetik, mely appokat érdemes telepíteniük új mobiljaikra, megtudhatják, melyek a legjobb ingyenes navigációs megoldások. Az ügyfelek díjcsomagjukhoz kapcsolódóan is megtalálhatják benne a legújabb készülékek bemutatóit, de friss MyTV film-, és Deezer lemezajánlót is találnak a lapban, és megtudhatják azt is, hogyan tudnak a legkedvezőbben roamingolni a Telenorral a külföldi nyaralás alatt.

 

A Telenor Felfedező letöltése iOS-re

A Telenor Felfedező letöltése Androidra

A Telenor Felfedező letöltése Windows Phone-ra

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50