A Huawei segítségével bővíti tartalomszolgáltatását az Antenna Hungária

MTI Sajtóadatbank, 2015. június 9. 08:23

Több 10 millió forint értékű megállapodást kötött a kínai Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója és a magyar Antenna Hungária Zrt. műsorszóró vállalat - közölte a kínai konszern.

Az együttműködés keretében két, egyenként 100 terabájt kapacitású adattárolót állított üzembe a Huawei és 5 éven keresztül biztosítja annak teljes körű kiszolgálását, ami magába foglalja a garanciát és kiterjed a szoftverfrissítésre, a hardver karbantartására.
 

A közlemény szerint az adattárolóhoz egyedileg fejlesztettek ki olyan szoftveres funkciót, amely webes műsorszórást tesz lehetővé. Az adattárolók lehetővé teszik az Antenna Hungária meglévő tartalomszolgáltatásának tárhelykapacitási növelését, a tartalomszolgáltatás kiterjesztését és a vállalat szolgáltatás-portfóliójának bővítését is - idézi a közlemény Dömsödi Jánost, az Antenna Hungária műszaki igazgatóját. 

 


 

A Huawei tavalyi forgalma 46,4 milliárd dollár volt, termékei 170 országban és régióban vannak jelen, a világ népességének több mint egyharmada használja. A cég 2005-től működik Magyarországon budapesti központtal, tevékenységük bővítése folyamatos, a leányvállalat egyebek mellett megtöbbszörözte az üzleti falhasználású megoldásokkal foglalkozó szakembereinek számát a közelmúltban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05