A Kaspersky Lab termékei vezetik a Dennis Technology Labs utolsó negyedéves tesztjeit

forrás: Prím Online, 2015. február 2. 09:46

A Dennis Technology Labs 2014 utolsó negyedévben végzett, internetes biztonsági termékek hatékonyságát vizsgáló tesztjén, a Kaspersky Lab termékei bizonyultak a legeredményesebbnek. A Kaspersky Internet Security, a Small Office Security és az Endpoint Security for Business az elérhető legmagasabb pontszámot kapta mindhárom teszten.

A Kaspersky Lab termékei bizonyultak a legjobbnak a Dennis Techology Labs utolsó negyedéves tesztjein. Ahhoz, hogy a leghatásosabb megoldást megtalálják, a  szakértők egy tökéletes pontosságú értékelést dolgoztak ki, két egymástól független tanulmány alapján. Az első vizsgálat azt értékelte, hogy az egyes termékek milyen hatékonyan küzdenek meg a legújabb internetes veszélyekkel, azokkal, amelyeket az elmúlt 24 órában észleltek. A második aszerint bírálta el őket, hogy hogyan reagálnak a termékek az olyan mintákra, amelyek elméletileg biztonságosak.

 

Azok a megoldások kaptak pontot, amelyek sikeresen felderítették és blokkolták a rosszindulatú vírusokat, és egyúttal engedélyezték a legális szoftver futtatását. Az esetleges hibákat pontlevonás kísérte. A Kaspersky Lab termékei mindhárom teszt során a lehető legmagasabb, 1140 pontot kapták.

 

Timur Biyachuyev, a Kaspersky Lab anti-malware kutatási igazgatója szerint az internet felhasználóknak nap mint nap több százezer kibertámadással kell szembenézniük, tehát a biztonsági megoldások gyártói számára akár egy aprócska teszt-előny is több száz megelőzött incidenst jelenthet. „A Kaspersky Lab tapasztalata és professzionális hozzáértése lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonságtechnológia élvonalában maradjunk, ahogy ezt a teszt eredmények is igazolják.” 

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Dennis Technology Labs a Kaspersky Lab biztonsági megoldásait díjazta. 2014 minden negyedévében AAA minősítést kaptak a Kaspersky Lab termékei. 

 

Kép: dennistechnologylabs.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05