Olcsó Windows Phone mobilok érkeztek: Microsoft Lumia 435 és Lumia 532

forrás: Prím Online, 2015. január 15. 13:55

A Microsoft bejelentette a Microsoft Lumia 435 és Lumia 532 páratlan ár-érték arányú okostelefonokat. A legfrissebb Windows Phone 8.1 funkciókat kínáló, elérhető árú Lumia 435 és Lumia 532 igazi okostelefon élményt biztosítanak, amellyel a telefonok még hatékonyabban használhatóak utazás közben.

A Lumia 435 és a Lumia 532 okostelefonok a Windows Phone 8.1 élmény mellett számos funkciót és még hosszabb üzemidőt biztosítanak elérhető áron, így ezek készülékek kitűnő választást jelentenek azok számára, akik először váltanak okostelefonra.

 

Az alapvető okostelefon funkciókat, a legjobb Windows Phone tulajdonságokat és legfrissebb alkalmazásokat kínáló Lumia 435 telefon a 400-as széria első tagja és egyben az eddigi legolcsóbb Lumia készülék, amely még több ember számára biztosítja a Lumia Windows Phone élményt. A Lumia 532 egy erős, négymagos okostelefon, amely a Lumia 530 sikereire épül. A prémium dizájnnal, a Glance Screen funkcióval, előlapi kamerával és még több memóriával, a Lumia 532 okostelefon szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft legjobb szolgáltatásait

 

Lumia 435

 

- A felhasználók könnyedén válthatnak a hang- és videohívások között az integrált Skype alkalmazásnak és az előlapi kamerának köszönhetően.

- A Windows Phone platformon előre telepített Microsoft Office csomagnak köszönhetően a dokumentumok utazás közben is olvashatók, hozzáférhetők, szerkeszthetők és megoszthatók.

- A OneDrive szolgáltatás a kamera aktív biztonsági mentése mellett 30 GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos tárolásához.

- A Cortana virtuális személyi asszisztens személyre szabott javaslatokkal látja el a felhasználót (elérhetősége viszont országonkánt változó)

- A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással egyszerűen kezelhetőek a munkahelyi és személyes e-mailek, még utazás közben is.

- A Lumia Camera alkalmazással gyorsan és könnyen készíthetők fotók, míg az előlapi kamera és a Lumia Selfie applikáció jó minőségű selfie képek készítését, szerkesztését és megosztását teszik lehetővé.

- A legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszer és a Lumia Denim frissítés pedig olyan integrált funkciókat kínál, mint az Értesítési központ egy mozdulattal elérhető értesítései, az Élő mappák és a szerencsés régiókban a Word Flow billentyűzet.

- A rendszeres Windows frissítéseknek köszönhetően a telefon mindig a legújabb funkciókat és naprakész információkat kínál.

 

Lumia 532

 

“Három évvel ezelőtt, az első Lumia készülékek bemutatásakor azt mondtuk, hogy minél több árkategóriában, minél több embernek szeretnénk készülékeket kínálni”- mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. „A Lumia 435 és Lumia 532 okostelefonokkal elértük azt a célunkat, hogy létrehozzuk az eddigi legolcsóbb Lumia készülékeket. Ezzel megnyitottuk az utat azon felhasználók felé, akik először vásárolnak okostelefont. A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek ötvözik a versenyképes hardvert az innovatív szoftverekkel, amelyek továbbra is frissülnek majd a legújabb fejlesztésekkel és funkciókkal.”

 

A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek februártól fehérben és feketében, valamint élénkzöld, élénk narancssárga színekben lesznek elérhetők Európában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Indiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Mindkét telefon megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás változatban, utóbbival is könnyedén kezelhetők a hívások és üzenetek a Smart Dual SIM megoldásnak köszönhetően, függetlenül attól, hogy melyik kártya van használatban.

 

A készülékek árai piaconként és szolgáltatónként változnak. A Lumia 435 becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 69 euró, míg a Lumia 532 becsült kiskereskedelmi ára 79 euró lesz adók és illetékek nélkül.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36