Saját gyártású műsorok az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornákon

forrás: Prím Online, 2014. október 8. 11:21

November elsejétől az OzoneNetwork és a LifeNetwork csatornák nemcsak frissített arculattal jelentkeznek, hanem innentől HD minőségben is elérhetővé válnak. Ősszel új, saját gyártású műsorok is felkerülnek a programkínálatba. Ennek köszönhetően az Origo Zrt. televíziós csatornáihoz igazolta Hadas Krisztát, Katus Attilát és Szebeni Istvánt.

Októbertől műsorvezetőként láthatjuk Szebeni Istvánt az OzoneNetwork Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsorában. A Magyar Televízió és a TV2 volt műsorvezetője először az Árvízi híradóban tűnt fel a csatornán, ahol most ismét komoly feladatot kapott. „Az Egyenlítő 50 perc folyamatos beszélgetés, ezért szakmailag is kihívás érdekessé tenni, fenntartani a nézők figyelmét. A témákkal tökéletesen tudok azonosulni, magam is környezettudatosan élek. Szívesen kirándulok, és például eszembe se jutna szemetelni” – állítja Szebeni, aki a két állandó műsorvezetővel, Wágner Szilviával és Rideg Richárddal felváltva vezeti a műsort, minden hétköznap este 23:00-tól.

 

 

A csatorna új, sajátgyártású produkcióval is jelentkezik. Idén ősszel az OzoneNetwork Magyarország madártávlatból című műsorának segítségével négy hétvégén keresztül utazhatnak a nézők a legvarázslatosabb vidékekre. Megcsodálhattuk már Európa, Dél-Afrika, vagy az Egyesült Államok változatos tájait akár több ezer méter magasból is, a Világ madártávlatból című sorozatban. Ennek mintájára készült a hiánypótló hazai változat, így a közeljövőben már a kanapén ülve saját tájaink felett is kalandozhatunk. A csatorna programfelelősei bíznak abban, hogy a lenyűgöző képsorozatok láttán a nézők kedvet kapnak természeti kincseink aktívabb feltérképezésére.

 

Azonnali mozgásra buzdít viszont a LifeNetwork TV Katus Tippek című új műsora. A fitneszguru személyi edzéseivel ősztől rendszerese jelentkezik a csatornán. „Szeretném megmutatni, hogy akár a tévé képernyője előtt is formálhatjuk testünket, mindössze szánni kell rá egy kis időt. Ez azonban később sokszorosan meghálálja magát. Egészségesen, jobb közérzettel minden jobban fog menni, higgyék el nekem” – lelkesít a hatszoros világ- és nyolcszoros Európa-bajnok Katus Attila, akinek sportos miniprogramjaira novembertől naponta többször tornászhatunk.

 

Az első számú magyar életmódcsatorna új, szintén saját gyártású sorozatot is képernyőre tűzött: A Jön a baba – Hadas Krisztával 10 várandós anyuka, és rajtuk keresztül 10 család életét követi nyomon, a várandósságtól a szülésen át a gyermekágyas hetekig. „A sorozatban dokumentálva láthatjuk a valóságot, amelyet az élet írt – forgatókönyv nélkül, hiszen egyetlen beállított jelenet sincs benne. Bízom benne, hogy ezzel a műsorral száműzzük azokat a rossz kliséket, amivel sok nő teljesen feleslegesen nyomorítja magát. Nevezetesen azzal, hogy csak a külvilág elvárásainak megfelelve lehet jó feleség és anya” – mondta a huszonkét éve televíziózó riporter, akinek új műsora vasárnap délutánonként látható a LifeNetwork TV-n.

Kulcsszavak: TV műsor Origo HD

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09