Menő az anti-Facebook

Az Ello hirdetésmentes, pornóbarát oldalként pozicionálja magát

Czipperer Dia, 2014. szeptember 29. 17:08

Az elmúlt időszakban rohamosan nőtt az Ello felhasználók száma. A hirdetésmentes, pornóbarát anti-Facebook közösségi oldalra egyelőre csak meghívóval lehet regisztrálni, ám így is nagy érdeklődés övezi. 3-4 naponta megduplázódik a felhasználói bázis.

Az Ello közösségi oldal hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt napokban. Bár egyelőre még csak meghívóval lehet valaki tagja a közösségnek, így is telített az oldal. Csütörtökön például befagyasztották a meghívókat egy rövid időre az üzembiztos működés érdekében.

 

Az Ello nem egy új oldal, több mint egy éve nyilvános, ám az elmúlt időben hallatott magáról igazán, mivel rohamosan nő a felhasználók száma. A reklámoktól mentes oldalra nem szükséges saját névvel regisztrálni, amely szintén vonzó lehet a csatlakozók számára.

 

 

Az Ello ígérete szerint nem adják el harmadik félnek a felhasználók adatait, melyet többek között az is alátámasztani látszik, hogy nem szükséges valódi névvel jelen lenni a közösségben. Egyelőre az adatvédelmi szabályozások hiányoznak még, így arra sincs lehetőség, hogy blokkoljunk valakit, aki például sértő tartalmat tesz közzé. Azonban az Ello már értesítette a felhasználókat arról, hogy hamarosan érkeznek ezek a funkciók is.

 

Paul Budnitz, a közösségi oldal társalapítója a Techcrunch-nak úgy nyilatkozott, hogy a jövőben sem lesznek reklámok az Ellón: ahogy fogalmazott, ők maradnak a hirdetésmentes és pornóbarát oldal.

 

Az Ello kezdetben magánoldalként indult. Hét művész és programozó hozta létre saját célra, ám egy év elteltével úgy döntöttek, a nagyközönség előtt is megnyitják az utat. A szolgáltatás pedig olyannyira népszerűvé vált, hogy 3-4 naponta megduplázódik a felhasználók száma. A meghívásos rendszerbe egy ismerősön keresztül lehet bekerülni, vagy közvetlenül az oldal működtetőitől is lehet igényelni meghívót.

 

Egyelőre még nem rukkoltak elő mobilalkalmazással: a tervezőkre, művészekre és alkotókra fókuszálva ez csak később érkezik majd.

 

Forrás: Techcrunch.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Robotkutyához fejlesztett hámot a világhírű magyar márka

A JULIUS-K9 Európa vezető kutyahámgyártója perszonalizálható hordozóhámot fejlesztett az Unitree Robotics egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Go2 robotkutyáihoz. A dizájn díjas, magas minőségű termékeiről világszerte ismert cég első robotikai kiegészítője a tulajdonos egyéni preferenciái szerint feliratozható.

2024. június 11. 15:50

Az Influence Media nyerte a Lufthansa Systems Hungária kommunikációs tenderét

Az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Lufthansa Systems Hungária légiközlekedési informatikai vállalat meghívásos, többfordulós, vállalati kommunikációs és employer branding feladatokra kiírt tenderét. Az együttműködés az idei év elején indult. 

2024. június 11. 14:09

Szurkolj otthon a Samsung AI-támogatott 8K tévéivel!

Idén nyáron látványos események dobogtatják meg világszerte a sportrajongók szívét. A szurkolószezon kiváló alkalom lehet az otthoni audiovizuális készülékek, vagy akár házimozi rendszer frissítésére. A Samsung legújabb tévé- és hangprojektor termékcsaládjainak AI-alapú funkciói fokozzák a 8K nézői élményt, emelve a „focinyár” színvonalát, ahhoz hasonló érzést nyújtva, mintha a felhasználó a stadionban ülne.

2024. június 11. 12:26

Górcső alatt a hazai online piacterek és a DSA-rendelet

Nem hoz érdemi szigorítást az Európai Unió digitális szolgáltatásokról szóló rendelete (DSA) a magyarországi online piacterek üzemeltetői szerint, mert a hazai szabályozás a legtöbb kérdésben már eddig is hasonló vagy szigorúbb kereteket szabott meg számukra, a fogyasztók szempontjából azonban előnyösnek vélik az új jogszabályt. Egyebek mellett ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készített friss kutatás.

2024. június 11. 10:34

A folyamatipar játékszabályainak átírója: Ethernet-APL

Az Ethernet-APL kulcstechnológia minden óhajt teljesít, és a folyamatipar minden szegletébe elviszi a digitalizációt: a nagy mennyiségű adat gyors és hatékony átvitelét teszi lehetővé akadálymentes és megbízható módon a potenciálisan robbanásveszélyes területeken.

2024. június 10. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37