Rapidu: Gyors weboldalépítést kínál a SAKKOM Interaktív új divíziója

forrás: Prím Online, 2014. július 18. 16:34

Jelentős idő- és költségmegtakarítást érhetnek el a weboldalépítés terén a cégek a SAKKOM Interaktív új divíziójának, a Rapidunak köszönhetően. Az ügynökség új szolgáltatása keretében a megrendelők akár 1 hét alatt kézhez kaphatják új weboldalukat. A Rapidut választotta többek közt az X-Faktor énektanára, illetve a Papírmentes Nap konferencia szervezői is.

Rapidu néven gyors weboldalépítéssel foglalkozó divíziót indított a SAKKOM Interaktív online marketing és pr ügynökség. A szolgáltatás keretében létrehozott weboldalak alapját olyan korszerű tartalomkezelő rendszerek adják, mint a Drupal, a WordPress vagy a MediaWiki, melyek széles körű funkcionalitást és személyre szabási lehetőséget biztosítanak a megbízók számára.

Az ügynökség közel 10 éves fennállása alatt számos weboldal építésében vett részt tanácsadóként, az elmúlt években pedig jó néhány honlap teljes körű kialakításáért felelt. „Az ügyfeleink részéről egyre több olyan kérés érkezett, hogy segítsünk nekik honlapot készíteni, lehetőség szerint »tegnapra«. Az ilyen típusú igényekre kerestünk gyors, költséghatékony megoldást” – vázolta az üzletág születésének hátterét Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív tulajdonos-ügyvezetője, a Rapidu vezetője.

Weboldalak akár 1 hét alatt

A weboldal felépítése mellett a teljes körű grafikai kivitelezést is az ügynökség végzi reszponzív, mobilfelületre is optimalizált sablonokból kiindulva. „Az általunk használt CMS rendszerekhez igen sok reszponzív template áll rendelkezésre, és a széles testre szabási lehetőségeknek köszönhetően a végeredményen általában nem is látszik, hogy egy sablon adta a fejlesztés alapját. Ugyanakkor ezzel a cégek jelentős idő- és költségmegtakarítást érhetnek el, hiszen egy weboldal akár 1 hét alatt, néhány százezer forintból létrehozható” – emelte ki a szakember. – „Nyilván nem mindig van erre lehetőség: nagyon egyedi elvárások és összetett funkcionalitással bíró honlapok esetén általában az egyedi fejlesztés jelenti a megoldást, de az egyszerűbb vállalati oldalaknál, mikrosite-oknál hatékonyabb, és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb lehet a Rapidu” – tette hozzá Kolma Kornél.

A Rapidu referenciái közt megtalálható a The Voice és az X-Faktor című műsorok énektanárának, Molnár Mártának személyes oldala, de a SAKKOM Interaktív készítette a Papírmentes Nap konferencia mikrosite-ját, valamint az Év honlapja díjas Hogyankell.hu-t is.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09