Samsung prémium hangszórók okostelefonokhoz és tabletekhez

forrás: Prím Online, 2014. április 30. 16:12

Új termékkategóriát indított útjára a Samsung világszerte, köztük hazánkban is. A Samsung Level prémium készülékeit okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. 

A sorozat négy tagja a Level Over, a Level On, a Level In és a Level Box, amelyek segítségével zenehallgatás közben is fogadhatnak hívásokat a felhasználók.

 

 
 

Level Over

 

A Level Over a Samsung csúcskategóriás fejhallgatója, amely kimagasló hangminőségével, kényelmes, ergonomikus kialakításával, érintésvezérlésével és a Bluetooth kapcsolódás lehetőségével győzi meg a felhasználókat. A fejhallgató 50 mm-es dinamikus meghajtója neodímium mágnesből készül, amely az átlagos mágneseknél 30%-kal erősebb, így mélyebb, természetesebb hangzást biztosít, miközben a biocellulózból készült élmentes kialakítás meggátolja a membrán és a keret közti rezonanciát, így szüntetve meg a recsegés jelenségét. A Level Over egy hibrid típusú, aktív zajszűrő technológiát is alkalmaz, amely a fejhallgatón belülről és a külső mikrofonról érkező hangokat egyaránt megszűri a kristálytiszta hang érdekében.

 

A Play áruházból és a Samsung Apps-ból egyaránt letölthető Samsung Level alkalmazás a Level Over által nyújtott felhasználói élményt még tovább fokozza a testreszabható Samsung SoundAlive hangszínszabályzóval. A SoundAlive lehetővé teszi a felhasználók számára 3D-hangzás, mélyhang-, és hangtisztító hatások beállítását is, legyen szó zenéről, internetes tartalmakról, játékokról vagy filmekről. Az alkalmazásban 25 előre beállított hangzásvilág is megtalálható, például a pop, a rock, a jazz, a koncert és a kávézó. A Samsung Level mindezek mellett tartalmaz egy intelligens hangerőszabályzót, amely az esetleges halláskárosodástól óvja meg a felhasználókat, illetve egy kifinomult szövegfelolvasót is. 

 

Level On

 

A Level On a kompakt stílust ötvözi a kimagasló kényelemmel, hangrendszere pedig magával ragadó zenei élményt kínál. Kialakítása révén a természetes hangok teljes terjedelmét nyújtja, miközben rugalmasan csillapítja a levegő áramlását 40 milliméteres, dupla rétegű membránjának köszönhetően.

 

 

Level In

 

A Level In ámulatba ejtő hangminősége tökéletes bármilyen zene vagy hanganyag meghallgatásához, köszönhetően erős, háromutas hangszóróinak, így a felhasználók az alacsony, közép-, és magas hangok minden részletét egyaránt kiélvezhetik.

 

 

 

Level Box

 

A Level Box egy fémből épített hangzásában és megjelenésében egyaránt prémium minőségű, mégis kompakt méretű Bluetooth-hangszóró. Nagyméretű (56 mm), sztereó hangszórójával és passzív hűtésével a rendszer kiegyensúlyozott, erőteljes és tiszta hangminőséget nyújt. Tervezése során nagy figyelmet fordítottak a zajcsökkentésre és a visszhangok szűrésére, beépített mikrofonja pedig telefonhívások és konferenciahívások esetén is tökéletes hangminőséget garantál.

 

A készülék a beépített NFC segítségével egyszerűen összekapcsolható egy kompatibilis okostelefonnal, csupán a két eszközt kell egymáshoz érinteni, az NFC-t nem támogató eszközök pedig Bluetooth-on kapcsolódhatnak, amely mindössze egyetlen érintéssel beállítható. A hangszóró vezérlése kimondottan egyszerű a rajta található gombokkal, a számok lejátszása megállítható, a hangerő szabályozható, illetve hívások fogadhatók vagy elutasíthatók ezek segítségével. A Level Box újratölthető akkumulátorával akár 15 órán át is hallgathatók a zenék vagy egyéb hanganyagok. 

 

A Samsung Level sorozat május közepétől lesz elérhető Magyarországon. 

 

 

Specifikációk:

 

Samsung Level Over

 

Hang

50 mm-es biocellulóz membrán neodímium mágnessel

Aktív zajszűrés

Bluetooth

BT 3.0 / apt-X, SBC

Kialakítás

Nagy rugalmasságú szivacs a fülpárnán

Egyenletes, bőrhatású anyag a fejpánton

Csatolófelület

Intelligens érintésvezérlés / 3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Bluetooth párosítás

Két mikrofonos zajcsökkentő és visszhangszűrő rendszer

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrővel :

15 óra / 30 óra

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrő nélkül:

30 óra / 200 óra

Doboz tartalma

Prémium hordtáska / Micro USB kábel

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval

Adapter repülőgépekhez

Méret és tömeg

175 x 190 x 78 mm, 350g

 

 

Samsung Level On

 

Hang

40 mm-es dupla rétegű membrán

Kialakítás

Kényelmes fülpárna és fejpánt

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval

Méret és tömeg

161,75 x 181,4 x 70,4 mm, 209,8g

 

 

Samsung Level In

 

Hang

Háromutas hangszórórendszer

- 2 lengőnyelves hangszóró (HD hang a magas és középmagas hangokért)

- 1 dinamikus hangszóró (mély basszus)

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

4 szilikon- 3 memóriahabos fülhallgatógyűrű

Tömeg

15,7g

 

 

Samsung Level Box

 

Hang

56 mm-es nagyméretű sztereó hangszóró passzív hűtéssel

Bluetooth

NFC, Bluetooth párosító gomb

Kialakítás

Kompakt, fém kialakítás

Funkciók

S-Voice

Kihangosító (konferenciahívásokhoz)

Beépített mikrofon, zajcsökkentő és visszhangszűrő

Doboz tartalma

Micro USB kábel, gyorstöltő, 3.5 mm-es audió kábel

Méret és tömeg

164,3 x 62,3 x 69,2 mm, 600g

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05