Márciusban érkezik a KitKat frissítés az LG G2-re

forrás: Prím Online, 2014. március 11. 17:43

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is.

„A naprakész szoftverfrissítés csak egy a számos eszköz közül, amellyel az LG a felhasználói élmény folyamatos fejlesztésére törekszik — nyilatkozta Kenneth Ji, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs részlegének igazgatója. — A G2 okostelefonhoz érkező rendszerfrissítés a mindennapi használatot javító új funkciók mellett a mobilfelhasználói élményt átfogóan fejlesztő optimalizálásokat is tartalmaz. Bízunk benne, hogy magyarországi ügyfeleink örömmel fogadják majd a frissítőcsomag különleges előnyeit.”

 


Az energiahatékonyabb zenelejátszás mellett a G2 a frissítést követően az energiatakarékos helymeghatározó üzemmódot is támogatja, amely hosszabb üzemidőt és nagyobb kényelmet biztosít. A legújabb Android rendszer érezhetően gyorsabb is: a G2-ön az eddiginél 17 százalékkal gyorsabban futnak az alkalmazások, a Chromium motornak köszönhetően pedig — belső méréseink szerint — a webböngészés is gyorsabbá vált. Új funkcióval is bővült a szolgáltatások sora, a Google Cloud Printer segítségével egyszerűen nyomtathatók dokumentumok Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

 

A frissítőcsomag a G Pad 8.3 készülékhez 2014 második negyedévének elején, az LG G Flexhez pedig szintén ebben a negyedévben, valamivel később érkezik. A változó piaci és szolgáltatói követelmények miatt a kiadás pontos dátuma változhat, minderről hamarosan részletesebb tájékoztatás várható. 
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05