Öt új nyomtatóval bővült a Canon PIXMA család

forrás: Prím Online, 2014. január 28. 11:24

A Canon öt új multifunkciós modellel bővítette PIXMA nyomtatócsaládját. Az új eszközök a PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535, és az iP2850 a Canon otthoni és irodai használatra szánt termékeinek választékát bővítik, ráadásul két új, A3+ méretű, nyomtató is van közöttük.

Lenyűgöző A3+ méretű nyomtatás fotósoknak: PIXMA iP8750

 

A termékcsalád újabb kiegészítője, a PIXMA iP8750 azoknak a lelkes fotósoknak ideális, akik előrébb szeretnének lépni azzal, hogy otthon nyomtatnak lenyűgöző fényképeket. A hat tintával (közte szürkével) nyomtató iP8750 kivételes minőségű színes fényképeket, illetve monokróm nyomatoknál rendkívül sima átmeneteket nyomtat. A minimum 1 pikoliteres méretű tintacseppeknek köszönhetően a nyomtatás hihetetlen részletességgel, akár 9600 dpi-vel is történhet. A maximum A3+ méretű, keret nélküli fényképek és dokumentumok nyomtatására képes iP8750 rendkívül gyorsan, az ISO ESAT szabvány szerint 14,5 ipm (nyomat/perc) sebességgel nyomtat egy színben, és 10,4 ipm sebességgel színesben, ami azt jelenti, hogy egy A3-as fényképet körülbelül két perc alatt készít el.

PIXMA iP8750
 

A PIXMA iP8750 a Wi-Fi mellett támogatja a Google Cloud Print és az Apple AirPrint használatát, így sokféle eszközről lehet rá könnyedén nyomtatni. Ráadásul a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazást letöltve a felhasználó közvetlenül az okostelefonjáról vagy a táblagépéről is kiválaszthatja, hogy a képeit milyen méretekben vagy milyen papírokra akarja nyomtatni. Az iP8750-ben a Direct Disc Printing szolgáltatás is megtalálható; ez egy sor sablont tartalmaz lemezfeliratok nyomtatásához.  

 

Nagy teljesítményű otthoni irodai nyomtatás: PIXMA iX6850

 

A nagy táblázatok, plakátok és fényképek nyomtatásához ideális PIXMA iX6850 a jelenlegi iX6550-es modellt váltja a nagy teljesítményű A3+ méretű nyomtató szerepében.  Az Ethernet és Wi-Fi használatra is képes iX6850 csatlakozási lehetőségeivel remekül kiszolgálja az otthoni és az irodai igényeket is. A nyomtató kompatibilis a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazásával, a Google Cloud Printtel és az Apple AirPrinttel, így a felhasználók könnyedén nyomtathatnak az okostelefonjukról vagy táblagépükről az otthoni/irodai környezetbe.  

 

PIXMA iX6850

A nagy mennyiségű nyomtatáshoz tervezett iX6850 kivételes minőségű dokumentumok, élénk színű ábrák és csodás, fotólabor minőségűfényképek nyomtathatók könnyedén a pigmentfestékeket és tintákat is tartalmazó öttintás rendszerrel. Az iX6850 rendkívül gyorsan, ISO ESAT szabvány szerint 14,5 ipm (nyomat/perc) sebességgel nyomtat egy színben, és 10,4 ipm sebességgel színesben, A4-es méretben. A Canon Solutions Templates szoftverével könnyedén készíthetők plakátok és üzleti dokumentumok is. Az opcionális „PGBK single XXL” fekete patronnal az iX6850 akár 1000 oldal nyomtatására is képes, javítva ezzel a termelékenységet s csökkentve a tintapatron cserék számát.  

 

Jobb otthoni irodai hatékonyság: PIXMA MX475 és PIXMA MX535

 

A nagy teljesítményű  az otthoni irodai környezeteket kifinomult szoftvertámogatással segítő új PIXMA MX 475 és MX 535 egyetlen eszközzel kínál nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási szolgáltatásokat. Az irodai folyamatokat tovább javítja, hogy az új modellek többoldalas másolásra és szkennelésre is képesek a nagy sebességű, 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval – például a hatékony dokmentumarchiváláshoz. Emellett az MX535 kétoldalas nyomtatási lehetősége a papírfelhasználást is mérsékli.

PIXMA MX475
 

A két nyomtató sokféle kapcsolódó nyomtatási lehetőséget is kínál, ezek közé tartozik a Canon PIXMA Printing Solutions alkalmazás, a Google Cloud Print és az Apple AirPrint támogatása, így a felhasználók ugyanúgy nyomtathatnak út közben, a táblagépükről vagy okostelefonjukról, vezeték nélkül, mint az irodából. Az MX535 emellett a Canon PIXMA Cloud Link használatára is képes, így az okoseszközökkel az Evernote-hoz vagy a Dropboxhoz hasonló felhőszolgáltatásokból is lehet fényképeket vagy dokumentumokat nyomtatni. Az MX475 és az MX535 is használható elérési pont módban (Access Point Mode) is, így a nyomtatáshoz nem kell rácsatlakozni egy külön Wi-Fi hálózatra.  

PIXMA MX535
 

Az új modellek a Canon kisméretű üzleti nyomtatóinak egyre népesebb családjához csatlakoznak, amelybe például a lézeres i-SENSYS eszközök is tartoznak.   

 

Hatékony otthoni nyomtatás: PIXMA iP2850

 

A Canon az otthoni felhasználóknak készítette a most bemutatkozó, hatékony, kisméretű, egyfunkciós nyomtatót, a PIXMA iP2850-et. Ez a jelenlegi iP2700-at váltja fel, és kifejezetten a mindennapos használathoz készült. Az elegáns és helytakarékos kialakítású eszköz ideális megoldást jelent a helyszűkével küzdő otthoni felhasználók számára, vagy azoknak a diákoknak, akik az asztal sarkán jól elférő eszközt keresnek. Az iP2850 kiváló minőségű dokumentumokat nyomtat, akár szövegről akár fotóról legyen szó, melyhez a pigmentfeketét tintákkal kombináló Canon FINE festékpatron-technológiáját alkalmazza.

PIXMA iP2850
 

Az iP2850 energiatakarékos működésű, automatikusan kikapcsol, ha egy ideig nem használják. Az automatikus bekapcsolás azután nagyon kényelmes módon ismét elindítja a nyomtatót, ha a felhasználók elkezdenek nyomtatni, a csendes módba kapcsolás pedig jelentősen csökkenti a zajt azzal, hogy kiválasztásával majdnem tökéletesen zajtalanul nyomtat a gép.  

 

Költséghatékony, kiemelkedő minőségű nyomtatás

 

Mind az öt PIXMA nyomtató képes a szokásos patronoknál nagyobb és költségtakarékosabb XL patronok fogadására, így kevesebb pénzből többet lehet nyomtatni. Az iX6850-be opcionálisan XXL-es pigmentfekete tartály is kerülhet, amellyel akár 1000 A4-es oldalis kinyomtatható tintacsere nélküL. Az XL és az XXL patronokkal 30% körüli megtakarítás érhető el oldalanként a normál változatokhoz képest. 

 

Kreativitás gombnyomásra 

 

Az új PIXMA nyomtatókhoz a Canon népszerű My Image Garden szoftvere is jár.
Ez egyetlen, kényelmesen használható felületen egyesíti az összes Canon PIXMA szoftvert és kényelmes eligazodást kínál a nyomtatási és a szkennelési funkciók között.

 

PIXMA iP2850 – legfontosabb jellemzők:

 

·         Helytakarékos nyomtató

·         Lehetőség XL patron használatára

·         Automatikus ki- és bekapcsolás

·         Csendes mód

·         My Image Garden

 

PIXMA MX475 – legfontosabb jellemzők:

 

·         Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás

·         Vezeték nélküli működés

·         30 lapos automata lapadagoló

·         Mobil nyomtatás és szkennelés

·         Lehetőség XL patron használatára

·         Google Cloud Print és Apple AirPrint™ támogatás

 

PIXMA MX535 – legfontosabb jellemzők:

 

·         Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás

·         Vezeték nélküli működés

·         30 lapos automata lapadagoló

·         Kétoldalas nyomtatás

·         Lehetőség XL patron használatára

·         Mobil nyomtatás és szkennelés

·         Google Cloud Print és Apple AirPrint™ támogatás

·         PIXMA Cloud Link

 

PIXMA iX6850 – legfontosabb jellemzők:

 

·         A3+ méretű irodai nyomtató

·         Öt külön tintatartály

·         Vezeték nélküli működés és LAN

·         Mobil nyomtatás

·         XL és XXL tinták használatának lehetősége


PIXMA iP8750  – legfontosabb jellemzők:

 

·         A3+ méretű fotónyomtató

·         Hat külön tintatartály és kiváló minőségű egyszínű nyomatok

·         Vezeték nélküli működés

·         Fotolabor-minőségű képek

·         Lehetőség XL patron használatára

·         Közvetlen nyomtatás lemezre (Direct Disc Print)

Kulcsszavak: PIXMA nyomtató Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05