Korlátlan tarifacsomagok a Telenortól is

Kütyü Magazin - 2013. október 4.

A Telenor olyan új, belföldi mobilcsomagokat vezet be, melyek kiemelkedő ár/érték aránnyal bírnak, ugyanis fix havidíjért kínálnak korlátlan beszélgetést és üzenetküldést, ráadásul még mobilinternetet is tartalmaznak. A Vodafone hasonló tarifái is ma startoltak el.

Október 4-től a Telenor korlátlan belföldi telefonálást és tarifától függően korlátlan belföldi SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat vezet be, így az ügyfelek az okostelefonokon és a villámgyors Hipernet hálózaton keresztül kiváló minőségben élvezhetik a legújabb digitális szolgáltatásokat.

A Telenor Flow 1 tarifacsomag 5990 Ft-os havidíjtól 3,5 millió Telenor ügyfél korlátlan hálózaton belüli telefonhívását teszi lehetővé. A Telenor Flow Total 1 tarifacsomag bármely belföldi hálózatban korlátlan telefonálást és SMS küldést kínál 9990 Ft-os havidíjtól. Mindkét tarifacsomag tartalmaz 500 MB adatforgalmat és Hipernet 4G elérést is.

Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese az alábbiakat fűzte a bejelentéshez: „Frekvenciahasználati szerződéseink meghosszabbításával felgyorsítjuk Hipernet 4G hálózatunk bővítését. Hogy ügyfeleinek új hálózatunk előnyeit maradéktalanul kihasználhassák, mostantól korlátlan telefonálást és SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat biztosítunk számukra. Célunk, hogy korlátlan tarifacsomagjaink képviseljék a legjobb ár-érték arányt a piacon és minden ügyfelünk számára elérhető legyen a gondtalan és korlátoktól mentes mobilkommunikáció.”

Az új tarifacsomagok mellett a Telenor ügyfelei továbbra is 70%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a szolgáltató okostelefon-portfóliójából. Ráadásul a Hipernet 4G szolgáltatás az év végéig külön díj fizetése nélkül elérhető minden hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára. Az ügyfelek az év végéig ingyen tesztelhetik a Hipernet 4G hálózatot.

Nemcsak a Telenor, hanem a Vodafone is megújította tarifa portfólióját. A piros szolgáltató új csomagjaiiról itt olvashatsz.

 

 

Vissza