Nagyformátumú kijelzőkkel is támad a Samsung az IFA-n

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 5. 13:01

A Samsung  440 nagyformátumú kijelzőt (LFD) installál az IFA 2013-on, ami azt jelenti, hogy a világ legnagyobb intallációjával készülnek a berlini szakkiállításra.

Jeong-hwan Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletág nagyvállalati üzleti csoportjának alelnöke úgy nyilatkozott, hogy “az IFA 2013 az LFD-k fesztiválja lesz”.

 

A világ legnagyobb installációjával a Samsung dinamikusan változó információkkal látja el a szakkiállítás látogatóit. Az LFD-k a a kiállítási terem “főútjának” két oldalán lesznek elhelyezve. A vállalat videofalakat is felállít 341 db 55 hüvelykes LFD monitor felhasználásával. Ennek eredményeképpen a látogatók megnézhetik a termékeket a kijelzőkön kiemelve. Ezen felül 22 darab 75 hüvelykes, függőlegesen felállított LFD-t telepítenek a kiállítási zónák bejáratához. Ezek az egységek „digitális faliújságként” szolgálnak majd, vagyis tájékozódási pontokká válnak a látogatók számára azzal, hogy információt nyújtanak a zónákban kiállított termékekről.

 

A vizuális hatásokat a Samsung saját fejlesztésű megjelenítő szoftvere, a „MagicInfo Solution” biztosítja. A program ez egységes képet biztosítja oly módon, hogy lehetővé teszi, hogy más-más tartalom jelenjen meg minden egyes LFD-n, ami aztán gyorsan átalakítható egy egységes, óriási képpé, ami az egyes kijelzőkből áll össze. Hasonló vizuális hatás eléréséhez korábban minden egyes LFD esetében külön PC kellett. Ez a szám mára jelentősen lecsökkent, és a felhasználók egyszerűen beállíthatják, hogy milyen képek vagy videók fussanak akár több száz képernyőn egyszerre vagy külön-külön.

Kulcsszavak: LFD kijelző IFA 2013 Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05