Új Iomega felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal

forrás Prim Online, 2011. szeptember 6. 23:17

Az EMC leányvállalataként működő Iomega ma bemutatta az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egységét. A rendszer egy újgenerációs hálózati tároló megoldás, amely kiváló teljesítményt, illetve fejlett adatvédelmi rendszert kínál kis – és középvállalatoknak. 

Az EMC tárolási és adatvédelmi technológiájára épített új StorCenter px12-350r hálózati tároló egység az Iomega felső kategóriás StorCenter ix12-300r rendszerét váltja. Az új StorCenter px12-350r a legjobb szoftver képességeket egyesíti a kiváló minőségű hardverekkel, hogy még jobb teljesítményt és kapacitást tegyen lehetővé. A px12-350r tökéletes megoldás szerver-virtualizálásra, mentési és back-up feladatokra valamint video felügyeletre is. Az Iomega mindezt olyan belépő szintű árakon kínálja, amely teljesen ismeretlen a kategóriájában: a 36TB-os hálózati tárolók már kevesebb, mint 7300 euróért kaphatóak.

 

A rendszer teljes Hyper-V Line migráció támogatással, többszörös RAID szintekkel és hot swap meghajtókkal, valamint a legnépszerűbb virtualizációs környezetek tanúsítványával érkezik. Sőt a versenytársak között egyedülálló módon ez az egyetlen olyan kis-és középvállalkozóknak fejlesztett NAS, amely natív támogatást nyújt az Avamar deduplikációs biztonsági mentéshez is. Az új StorCenter px12-350r kifinomult az adatkezelésben és adatvédelemben és a használata is egyszerű, valamint könnyű kezelni és megfizethető a kis- és középvállalatoknak számára is.

 

A rackmount NAS 12 bővítő hellyel érkezik és két alap konfigurációban kerül piacra: a 4 x 2TB meghajtók minimum 8TB* hálózati kapacitással, és 4X 3TB meghajtók 12TB hálózati kapacitással, de akár SSD-vel is bővíthetjük a rendszert egészen 36TB kapacitásig. 

 

Az Iomega Personal Cloud - amely minden Iomega SoreCenter eszközhöz hozzátartozik, így az új StorCenter px12-350r-hez is - egy olyan forradalmian új webes feldolgozási architektúra, amellyel az Iomega hálózati tárolóeszközök más személyekkel és/vagy eszközökkel léphetnek kapcsolatba az Internet felhasználásával. A legtöbb nyilvános és saját cloud-alkalmazástól eltérően a Personal Cloud technológia teljes egészében a felhasználóé – a tartalom és az elérés ellenőrzése mindig a felhasználó kezében marad. Az Iomega Personal Cloud lehetővé teszi a távoli biztonsági mentéseket, a másokkal való együttműködést, nagy fájlok egyszerű megosztását, archiválást és más adatkezeléseket, illetve védelmi előnyöket.

Kulcsszavak: Iomega EMC tároló

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50