SunB2B: a lényeg

, 2001. augusztus 6. 17:11
A Microsoft Internet Explorer webböngészőjével használható szoftvereszköz segítségével az ügyfelek, a szállítók és a vállalat saját alkalmazottai is bővíthetik az LLP SunSystems felhasználási lehetőségeinek körét. A SunB2B a legfontosabb üzleti folyamatokat támogatja, így elsősorban a marketing, az értékesítés és a számvitel területén érhető el a korábbinál racionálisabb üzletvitel.
A marketing területén testre szabott üzenetek juttathatók el segítségével, termékkatalógusok állíthatók össze, és az ügyfélkapcsolatok ápolásában is nagy segítséget nyújt. Az értékesítésnél a rendelés- és termékelőzmény, valamint a készletszintek karbantartását segíti, de könnyen megoldható az ismételt rendelés és az árucikk-felcserélés automatizált figyelése is. A számviteli szférában a számlalekérdezés, az adatletöltés, a határidő-elemzés és a főkönyvi kimutatások továbbítása sorolható fel a legfőbb jellemzők között.

Mivel a SunB2B minden fontos adatot - statisztikát, táblázatot - képes grafikusan is megjeleníteni, vizuálisan is segíti a trendek gyors elemzését és ezzel a jó döntések előkészítését.

Négy modul

Az Ariba csomagja négy modult tartalmaz, amely egyenként is telepíthető a nagyvállalatoknál használatos vállalatirányítási környezetbe. Az Ariba Buyer az elektronikus beszerzést támogatja, az Ariba Marketplace egy virtuális piactér kialakítását teszi lehetővé, az Ariba Dynamic Trade az aukció, visszaukció és a licitek lehetőségével gazdagítja a kereskedelmi környezetet, az ACSN pedig egy világméretű ellátóhálózat kialakítását kínálja fel.

Az Ariba ügyfelei közé tartozik a 100 legjelentősebb amerikai cég több mint fele, de partnerei között tarthatja nyilván például a Philipset is. A Hewlett-Packardnál az átlagos beszerzési költség 140 dollárról 9 dollárra csökkent, a Ciscónál ugyanez a javulás 140 dollárról 30-ra redukálta az átlagos beszerzési költségeket, a VISA-nál pedig a kérelmek jóváhagyásához szükséges idő 3 napról 32 percre fogyott.

Kulcsszavak: Ariba ügyvitel SunSystems

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09