Napozás a weben

, 2001. június 22. 18:33
A L'Oréal Magyarország interaktív partnereként a Kirowski készítette el a kozmetikai vállalat tematikus tanácsadó site-ját, a napozas.hu-t. Az oldalt bevezető és a L'Oréal márkáit támogató speciális online kampányt szintén a Kirowski dolgozta ki és kezeli.
A napozas.hu-t a Kirowski a sunprotection.org vizuális és tartalmi elemeinek felhasználásával építette, a nemzetközi változatot megrendelő világcég magyar leányvállalatának kérésére. Az oldal célja, hogy látogatói mindent megtudhassanak a napfürdőzés veszélyeiről és a bőr egészségére ártalmatlan napozási módszerekről.

Az oldalt bevezető, a nyári szezon elejére időzített kampány technológiai és kreatív szempontból egyaránt úttörő jellegű online eszközöket alkalmaz. A reklámkampány különleges eleme a multilinkes flashbox, melynek felületén a felhasználó előre kiválaszthatja, hogy a céloldalak közül melyikre érkezzen a kattintás után.

A weboldal bevezetését két tartalommarketing-eszközzel is támogatja a Kirowski ügyfele. A noklapja.hu a Napozás-oldal jó tanácsait helyezte el oldalain, az írások végén a site-ra mutató linkekkel. A portál "Nyárigo" csatornáján a napozas.hu kabalafigurája ún. kurzorszponzoráció keretében tűnik fel: a megszokott nyíl mellett, azt követve a napszemüveges Nap Marci mozog.

Ide kapcsolódó hír, hogy az Origo Család+Egészség csatornája a L'Oréal tartalmainak és promócióinak teret biztosító Szépségápolás rovattal bővült egy hosszú távú, az új weboldal bevezetésétől független együttműködés keretében.

Korábban a Kirowski készítette a L'Oréal Magyarország vállalati oldalát, és a Laboratoires Vichy márkasite-ot.

A Kirowski a magyarországi interaktív piac vezető vállalataként elsősorban a webintegráció és az online marketing területein nyújt teljes körű szolgáltatást hazai és regionális ügyfeleinek. Az 1996-ban magánszemélyek alapította, immár 84 főt foglalkoztató cég legjelentősebb megbízói közé tartozik az Axelero, a Coca-Cola, a Conoco, a L'oreal, az OTP Bank, a Renault, a Westel és a Zwack Unicum.

Kulcsszavak: onlineszolg Kirowski

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38