SunB2B és Ariba

, 2001. június 12. 18:18
Két termékkör - a SunB2B és az Ariba-család - bemutatása kapcsán a B2B alkalmazási lehetőségeit mutatták be a vállalatirányítási alkalmazások vezető forgalmazójaként ismert London Logic & Partners (LLP) vezetői és szakemberei.
Az LLP nemrégiben hozta forgalomba a saját programozói által és a SunSystems vállalatirányítási rendszerre kifejlesztett SunB2B alkalmazást. Az LLP a SunB2B révén egyszerűen alkalmazható e-business megoldást kínál üzleti partnereinek: "sokkal többről van szó, mint egy megszokott vállalatirányítási rendszer által kínált lehetőségek lemásolásáról, mivel ez a rendszer már az új webes eszközök szempontjából is megfelelő partner adatbázist és grafikus eszközöket is tartalmaz" - mondta Adam Bager, az LLP Group elnöke. A SunB2B alkalmazásával a partnerek meghatározott szabályok, megkötések teljesítésével férhetnek hozzá a cég adatbázisához, s ezzel jogosulttá válnak a cég őket érintő ügyviteli adataihoz hozzáférni, akár pénzügyről, akár marketingről, vagy egy adott termék raktárkészletéről legyen szó.

A napokban Magyarországon is megjelenik az LLP kínálatában az Ariba nevű termék, amely a nemzetközi B2B piac 60%-át teszi ki. Az Ariba megoldást nyújt a vállalkozásoknak saját ellátóláncolatuk megfelelő kialakításához és új bevételi lehetőségek megszerzéséhez az elektronikus beszerzés és az internet-alapú kereskedelem területén. Az Ariba sikerét és gyors elterjedését annak köszönheti, hogy a termék kiváló technikai adottságain kívül olyan üzleti stratégiát alkalmazott, aamely szerint ügyfeleire bízt beszállítóinak kiválasztását, akik díjmentesen megjelenhettek az Ariba világhálóján, s ezáltal a beszállítókból sokan ügyféllé válhattak.

A SunB2B az LLP saját terméke, míg az Aribának a közép-kelet-európai régióban az LLP az első hivatalos partnere. Az Ariba különböző termékverzióit a 100 legnagyobb világcég fele már használja, egyeseknél a várt 1-3 év helyett néhány hónap alatt megtérültek a termékbe fektetett költségek.

Kulcsszavak: B2B LLP SunSystems ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50