Peregrine-megoldások a Synergonnál

, 2001. március 28. 09:27
A Synergon Informatika Rt. együttműködési megállapodást írt alá az amerikai Peregrine Systems, Inc.-vel az infrastruktúra-menedzsment megoldások és elektronikus piacterek vezető szállítójával. A Peregrine termékek integrálásával a Synergon erősíteni kívánja pozícióit a komplex informatikai rendszerek üzemeltetésének piacán.
A Synergon a szerződés révén a Peregrine Master Distributor minősítéssel rendelkezik. A Peregrine termékei magyarországi bevezetését szakembereinek személyes közreműködésével és anyagilag egyaránt segíti. A Peregrine Systems infrastruktúra menedzsment megoldásai az alkalmazó cég számára a kulcsfontosságú eszközök menedzselését teremti meg az eszköz teljes élettartamán keresztül, a bekerüléstől a kiírásig. Az infrastruktúra menedzsment megoldások célja az informatikai eszközökbe történő befektetések hatékonyságának növelése, a TCO (Total Cost of Ownership – teljes életciklus-költség) csökkentése. Az infrastruktúra menedzsment valamennyi magas eszközállományt üzemeltető szervezet részére előnyökkel jár.

Az Önkiszolgáló Alkalmazott (Employee Self Service) megoldások megkönnyítik a dolgozók számára a vállalati eszközök hatékonyabb működtetését és használatát. Ez jelentheti egy eszköz beszerzését, költöztetését, vagy egy meghibásodás bejelentését is. Az internet-böngészőn vagy mobileszközökön keresztül működő megoldások sok időrabló adminisztrációt, utánjárást és asszisztensi munkát váltanak ki. Az e-procurement (elektronikus beszerzési) és e-marketplace (elektronikus piactér) megoldások a különböző eszközök vállalatok közti áramlását, adásvételét segítik. Az e-business megoldások az infrastruktúra menedzsment megoldásokkal integrálva minimális emberi beavatkozással biztosíthatják a vállalati eszközök teljes életciklus menedzselését.

„Napjainkban valamennyi informatikai beruházás esetében alapvető kérdés a befektetés megtérülése és az üzemeltetés hatékonysága. A Peregrine megoldások ehhez nyújtanak támogatást, amit a Synergon implementációs és outsourcing projektjei során egyaránt kiválóan tud alkalmazni” – mondta Czakó Ferenc, CTO.

„Mivel a Synergon portfóliója az infrastruktúra- és alkalmazásintegrációtól egészen az üzemeltetési szolgáltatásokig terjed, így a Peregrine termékportfóliójával sok helyen van kapcsolódási pont. A kitűnő szakmai illeszkedés és a piacon már most jól látható igények alapján a Peregrine lengyelországi megjelenéséhez hasonló gyors sikereket remélünk Magyarországon is” – tette hozzá Chip Shore, a Peregrine Közép-Kelet Európáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55