20 millió eurós eTel-hitel hálózatfejlesztésre

, 2001. március 26. 10:14
A Közép-európai üzleti kommunikációs távközlési szolgáltató, eTel 20 millió eurós beszállítói finanszírozási megállapodást kötött a Lucent Technologies-zal amellyel összesen 75 millió euróra növeli az elmúlt 6 hónapban összegyűjtött pénzügyi fedezetének összegét.
Az eTel a most megszerzett anyagi eszközöket az ISP, a hang- és adatkapcsolati berendezések kibővítésére használja, konkrétan a prágai, a budapesti, a varsói és a pozsonyi üvegszálas hálózat (MAN Metropolitan Area Networks) fejlesztéseire összpontosítva.

A megállapodással kapcsolatban adott nyilatkozatában Sean Melly, az eTel Csoport vezérigazgatója elmondta: A Lucenttel kötött tranzakció az eTel számára két ok miatt jelentős mérföldkő: nem csupán arról van szó, hogy sikerült a legfejlettebb technológia megszerzéséhez biztosítanunk a pénzügyi fedezetet, hanem arról is, hogy ezt egy olyan időpontban tettünk meg, amikor a pénzügyi piacok éppen beszűkülőben vannak. A novemberben realizált 55 millió ($50m) eurós vállalkozási fedezetről indulva ez a mostani pénzügyi eszközállomány az eTel-be vetett bizalom újabb megerősítése.

Kulcsszavak: Lucent eTel +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36