Sikeres volt a Rejoy fekete pénteki első napja

forrás: Prím Online, 2023. november 17. 20:24

Érdekes trendekkel szolgálnak a felújított, de alaposan bevizsgált, garanciával megvásárolható okostelefonok piacterének november 16-án reggel elrajtolt, de a hétfő reggel 10 óráig folytatódó Black Friday-kampányának első napi számai: a magyar Rejoy vásárlók az első 24 óra alatt közel 180 millió forint értékben vásároltak. A társaság elmondása alapján ez a tavalyi első napos Rejoy fekete pénteki eredményhez képest hétszeres forgalmat jelent.

Csütörtökön az első óra forgalma volt a legerősebb a Rejoy.hu-n, amely során 40 millió forint értékben adott el a társaság, az oldalról - normál időszakban ilyen mennyiségű készülék 4-5 nap alatt talál gazdára. Az első nap folyamán fekete pénteki akcióban eladott készülékek 93 százaléka volt Apple gyártmányú, és csak 7 százaléka androidos modell. Az akciós iPhone 6 modelleket 7 perc alatt elkapkodták, ami nem is csoda, hiszen 7.990 forintért volt kapható ez a telefon. 

 

Idén jobban fogynak a felújított prémium modellek

 

A Rejoy.hu tavalyi Black Fridayéhez képest az első akciós napon jóval erősebb volt az olyan prémium felszereltségű készülékek eladása, mint például az iPhone 13 Pro és iPhone 14 Pro. Előbbit a 30 nappal korábbi rejoyos áránál 40 ezer forinttal, utóbbit 37 ezer forinttal lehet olcsóbban beszerezni. Már korábban is népszerű modellnek számított az iPhone 14 Pro, és mivel jelenleg is 20%-kal alacsonyabb áron érhető el a Rejoy-on, mint az árukeresőn fellelhető szolgáltatóknál, ezért lényegében a legkeresettebb termék lett.

 

A társaság korábbi felmérése szerint az alapmodelleknél jobb fotós-videós funkciókat kínáló modellek a Z generációs ügyfelek körében a legnépszerűbbek, míg a 30-35 évnél idősebb vásárlók a megbízható, jó üzemidejű alapmodelleket részesítik előnyben. Érdekesség, hogy ettől eltérően a Rejoy fekete pénteki akciós ajánlatait az első napon legnagyobb arányban inkább 25-34 és 45-54 éves korosztályba tartozó vásárlók vették igénybe.

 

 

E típusokat keresik a legolcsóbb kínálatból

 

A fekete pénteki kampány első órájában elfogyott a tízezer forint alatti áron kínált, felújított iPhone 6s modellek: ezeket valószínűleg sokan második telefonnak rendelik, amelyet az elsődleges, újabb készülék helyett használnak majd tulajdonosaik a hétvégi bulizáskor. 

 

Darabszám alapján a tavalyi iPhone 14 Pro és a tavalyelőtti iPhone 13 típusok mellett az iPhone 11 és 12 modellek a legnépszerűbbek, érthető okokból: mostanra jelentősen olcsóbbak megjelenéskori áruknál, de teljesítményük, üzemidejük manapság is abszolút megfelelő, és a legfrissebb iOS 17 operációs rendszerre is lehet frissíteni e típusokat.

 

"A Rejoy idei Black Friday kampányára kilencezer darab akciós termékkel készültünk, ennek a 70 százalékát annyira leáraztuk, hogy az év legalacsonyabb árain kínáljuk. Ez például azt jelenti, hogy a termékek legalább 10%-t a korábbi 30 napos árukhoz képest 40 ezer forinttal olcsóbban lehet megvásárolni. Ezen felül a szokásosnál hosszabb, 24 hónap garanciával tesszük vonzóbbá az ajánlatunkat a felújított termékekkel ismerkedő vásárlóink számára" – kommentálta a Rejoy.hu fekete pénteki kampányának első napját Blaumann Bence, a társaság ügyvezetője.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38