A HONOR bemutatta a holnap okostelefonjait az IFA 2023-on

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 1. 19:43

A HONOR tartotta az IFA 2023 konferencia nyitóelőadását, amelyen bemutatta stratégiai vízióját a jövő okostelefonjai terén. A „Nyiss a holnapra” című nyitóelőadásban George Zhao, a vállalat vezérigazgatója vázolta fel a cég elköteleződését az innovációk iránt, példaként a HONOR legkönnyebb és legvékonyabb hajlítható okostelefonját, a Magic V2-t említette. 

A márka bemutatta a HONOR V Purse-t is, egy új koncepciót, amely a hajlítható okostelefont viselhető, divatorientált kézi táskaként gondolja újra, korlátlan lehetőséget kínálva ezzel a stílus és az önkifejezés tekintetében.

 

„A HONOR hajlítható okostelefonjai nagy utat tettek meg, és mindegyik új modell a formatervezés, a funkcionalitás és a strapabírás vonatkozásában is figyelemreméltó előnyökre tett szert” – nyilatkozta George Zhao, a HONOR vezérigazgatója. „Legújabb koncepciónkat pedig a HONOR V Purse kelti életre, amivel a fenntarthatósági megoldásokat igyekszünk ötvözni a legújabb hajlítható technológiával, hogy előtérbe helyezzük a kreativitást, és így alakítsuk a holnap életstílusát.”

 

 

Nyitás a divatorientált technológia következő állomására

 

A HONOR büszkén vállal szerepet a jövő életstílusainak alakításában – ezért készítette a HONOR V Purse-t, egy új, innovatív koncepciót, aminek a lényege, hogy az elektronikus eszközöket a divatos fogyasztói cikkek új kategóriájaként értelmezi, ezzel az okostelefont divatos, úgynevezett „figitális” kellékké alakítja, aminek alapja a számos személyre szabható, mindig látható kijelzőbeállítás, aminek segítségével kézitáskává alakul a készülék, valamint olyan dizájnelemek, mint a láncok, tollak vagy rojtok, amik az okostelefon mozgásával együtt mozdulnak. A „figitális” (angolul phygital) a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez. Ez a koncepcionális készülék kompatibilis több lecserélhető pánttal és lánccal, amik a zsanérra helyezve teszik lehetővé azt, hogy az okostelefont úgy viseljék, mint egy kézi táskát.

 

A HONOR V Purse-t a fenntarthatóságot szem előtt tartva alkották meg, és kihangsúlyozza a HONOR elköteleződését a környezetvédelem terén. Amellett, hogy fenntartható módon beszerzett anyagokat tartalmaz – például vegán bőrt a pántjaihoz –, a készülék személyre szabható kijelzője bármilyen öltözethez igazítható. A divatipar felülemelkedik a fizikai világon egy digitális térbe, a technológia pedig korlátlan lehetőségeket kínál a stílushoz és önkifejezéshez. A HONOR V Purse így segítheti a környezettudatos fogyasztókat abban, hogy kevesebbet költsenek a gyorsan cserélődő ruhatárukra. Sőt, segít a divatvilágnak befogadni új technológiákat annak érdekében, hogy bátorítsa a fogyasztókat: vásároljanak kevesebbet és használják hosszabb ideig ruháikat. 

 

A nyílt együttműködés jegyében a HONOR kiváló alkotókkal dolgozott együtt a HONOR Talents nemzetközi dizájndíj platformon keresztül. Ilyen például a BURBERRY férfi divat kreatív tervezője, Bram Van Diepen; Yunuene Esparza kortárs művész; Yuan Youmin, a Kínai Művészeti Akadémia professzora; valamint Xiao Hui Wang crossover művész. A művészek és szakemberek személyre szabott kijelződizájnokat terveztek az eszközhöz, így kínálva korlátlan divatlehetőséget. A program következő fázisában az API interfész is elérhető lesz, így a tervezők olyan szenzorokkal is tervezhetnek, mint a giroszkóp, az érintéses vezérlés vagy a fényérzékelő. A HONOR új tehetségeket hív majd meg világszerte, hogy megvalósíthassák saját elképzeléseiket a modernitás jegyében.

 

 

A nemzetközi porondon is bemutatkozik a HONOR Magic V2

 

Az IFA 2023-on a HONOR nemzetközi szinten először mutatta be legújabb csúcskategóriás hajlítható okostelefonját, a HONOR Magic V2-t. A készülék tökéletesen demonstrálja, hogy a vállalat miként közelíti meg az ilyen készülékeket, újragondolva az ipari sztenderdeket mind a formatervezés, az akkumulátor, a kijelző és a felhasználói élmény terén.

 

A HONOR Magic V2 a HONOR legkönnyebb eddigi befelé hajlítható okostelefonja, ami mindössze 231g* súlyú. Újgenerációs szilícium-szén kettős akkumulátora 5000mAh-s kapacitással bír a vékony és könnyű készüléktestben.

 

Vékony és könnyű jellegén túl a HONOR Magic V2 vadonatúj szupervékony titánzsanérral van felszerelve egy új, HONOR típusú acélötvözet mellett, ami strapabíróságot kölcsönöz a zsanérmechanizmusnak. A HONOR Magic V2 az SGS vágyott strapabírósági minősítését is kiérdemelte úgy, hogy zsanérja 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 hajlítással akár 10 évi üzemképességet jelenthet.

 

 

A HONOR Magic V2 tripla hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, aminek része egy 50MP-es fő kamera (f/1.9), egy 50MP-es ultraszéles kamera (f/2.0) és egy 20MP-es telefotó kamera (f/2.4). Az előlapi dupla kamerarendszer két 16MP-es lencséből (f/2.2) áll össze.

 

Az emberközpontú innováció jegyében a HONOR Magic V2-t az iparvezető 3840Hz-es PWM fénytompító technológiával is felszerelték, ami minimalizálja a szemfáradást, kényelmes élményt nyújtva hosszú használati idő során is.

 

A HONOR Magic V2 új interaktív élményeket biztosít. Nemcsak a fényképezést támogatja erőteljesen, hanem a megbeszéléseket és a szórakozást is. Az eszköz támogatja a Parallel Space funkciót, amivel a munkahelyi és magánéleti adatok biztonságosan izolálva, külön tárolhatók, emellett pedig egymástól függetlenül, párhuzamosan lehet appokat futtatni rajta – mintha két telefont kezelnénk egyszerre.

 

_______________________

*A HONOR laboratóriumának adatai. A legkönnyebb változat alapján, amely vegán bőr hátlappal rendelkezik. Az üveg hátlapú változat súlya 237 g. A teljes súly tartalmazza az akkumulátort. A tényleges súly a termékkonfigurációk, gyártási folyamatok és mérési módszerek miatt eltérhet.

Kulcsszavak: IFA 2023 okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38