Bulihangszóró a Sonytól

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 15. 17:28

A Sony bejelentette az új SRS-XV900 készüléket, a vezeték nélküli hangsugárzók X-szériájának legerősebb és leghangosabb Bluetooth-bulihangszóróját. A termék a "LIVE LIFE LOUD" koncepció részét képezi, amely a zene szerelmeseinek kínál izgalmas élményt világszerte. Az életet érdemes maximális hangerőn élni – most a Sony új SRS-XV900 hangszórójának tiszta, gazdag hangzásával pedig minden pillanatból a legtöbbet hozhatjuk ki.

 

Töltsd fel otthonod a többirányú bulihangzás segítségével!

Élvezd az erőteljes, minden irányba terjedő hangzást az SRS-XV900-zal. Ezt a vezeték nélküli hangsugárzót úgy tervezték, hogy képes legyen betölteni hanggal a teret. Az eszköz az X-Balanced hangszóróegységgel, és egy majdnem négyszögletes membránnal rendelkezik, ami nagyobb hangnyomást biztosít és csökkenti a torzítást a hangszóró területének maximalizálásával, valamint a Jet Bass Booster porttal, amely mély, ütős, erőteljes basszust biztosít. A középsugárzók kiváló hangtisztaságot adnak, az elöl, oldalt és hátul elhelyezett 6 darab magas hangszóró pedig 360 fokban teríti szét a magas frekvenciájú hangot.

 

 

Hosszú élettartamú akkumulátor

Mostantól bárhová magaddal viheted a hangot, hiszen az SRS-XV900 25 órás* akkumulátor-üzemideje éjjel-nappal biztosítja a zenét. Ha úgy érzed, mégis lemerülne a hangszóród, akkor sem kell aggódnod: a gyorstöltésnek köszönhetően mindössze 10 percnyi töltéssel 3 órára növelhető az akkumulátor élettartalma. A Battery Care funkcióval soha nem kell aggódni a hangszóró túltöltése miatt, így az hosszabb ideig maradhat megbízható.

 

Kényelmes fogantyú és kerekek a könnyű mozgathatóság érdekében

A hangsugárzó mozgatását a hordozófogantyú és a kerekek segítik, így amikor szállítani kell, a fogantyú hátradöntésével egészen a parti helyszínéig gurulhat az eszköz a strapabíró görgőknek köszönhetően.

 

 

TV Sound Booster kapcsolódás a tévéhangzás élményének fokozásához

Az SRS-XV900 hangszóró rendelkezik a Sony egyedülálló funkciójával, a TV Sound Booster funkcióval, ami különleges hangzást biztosít tévénézés közben. Az SRS-XV900 mély basszusa és valósághű, magas frekvenciájú hangja betölti a szobát, és felerősíti a televízió hangját, így gazdag audiovizuális élményt nyújt, legyen szó akár élőzenéről vagy filmről. Az eszköz tartozékok közt megtalálható optikai kábel csatlakoztatásával, és a TV-hangkiemelő mód kiválasztásával bármelyik televíziómárkához és -modellhez képes csatlakozni.

 

Szórakoztató funkciók

Szereted a karaokét? Akkor az SRS-XV900 hangsugárzóval tökéletes duót alkothattok. Csatlakoztasd a mikrofonod, válassz egy dalt, és adj bele mindent, amit tudsz! Az éneklés azonban nem minden: a két bemenetnek (mikrofon és gitár) köszönhetően egy gitár csatlakoztatásával a hangsugárzó erősítőként is használható. A Fiestable mobilalkalmazás és az új Double Tracking karaoke funkció használatával a rögzített énekhang még szerkeszthető, hogy a felhasználó számára még komfortosabb legyen a felvétel.

 

Ezen felül a hangsugárzó teljes mértékben irányítható az intuitív felső érintőpanel segítségével, amely egyetlen érintéssel lehetővé teszi a funkciók, beállítások és a világítás megváltoztatását.

 

MEGA BASS és LIVE SOUND funkciók

A MEGA BASS funkció segítségével mély és ütős basszus érhető el. Az új SRS-XV900 hangsugárzóval olyanná válik a zene, mintha élő előadás lenne, a LIVE SOUND üzemmód pedig segít olyan egyedi atmoszférát létrehozni, melyben a felhasználható újraélheti kedvenc zenei élményeit. Használd ki a maximális hangerőt, és teremts emlékezetes pillanatokat az SRS-XV900 hangszóróval!

 

 

Egyszerű kapcsolódás és Bluetooth párosítás

A Party Connect a Bluetooth-on keresztül akár 100 kompatibilis Sony Bluetooth hangszóró** csatlakoztatását is lehetővé teszi, hogy a hang és a fények szinkronizálásával egy hatalmas buliban mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhasson. Emellett a hangszóró USB-bemenete lehetőséget ad az USB-kábelen keresztüli zenelejátszásra. A lemerült okostelefon pedig közvetlenül a hangsugárzón keresztül is csatlatkoztatható és tölthető.

 

Az SRS-XV900 azonnal csatlakoztatható okostelefonhoz a Bluetooth fast pair for Android funkcióval.

 

Sony | Music Center és Fiestable applikáció

Az új SRS-XV900 kompatibilis a Sony | Music Center és a Fiestable applikációkkal. A Sony | Music Center segítségével a táncparkettről is ki lehet választani a lejátszási listákat, a felhasználó elindíthatja a következő dalt, módosíthat a világításon, vagy akár a hangzásmódokon. A Fiestable segítségével pedig olyan szórakoztató funkciókhoz férhet hozzá, amik segítenek a tökéletes bulihangulat megteremtésében, mint például a lejátszási lista összeállítása, a karaoke funkciók – beleértve a Voice Changert és az Echót –, valamint a DJ-vezérlés a hangeffektek hozzáadásához.

 

 

Szem előtt a fenntarthatóság

A Sony termékeit úgy tervezték, hogy az iparág vezető hangminőségét biztosítsák, és a környezetre is tekintettel legyenek. Az SRS-XV900 hangszóró elülső és hátsó paneljében, valamint belső részeiben a Sony saját fejlesztésű újrahasznosított műanyagot használ, ami hűen tükrözi a vállalat elköteleződését amellett, hogy csökkentse termékei környezeti hatását.

 

Elérhetőség

Az SRS-XV900 hangszóró 2022 októberétől kapható a Sony viszonteladóinál.

Kulcsszavak: Sony hangszóró

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50