Megújul a Telekom TV portfóliója és nem lineáris TV szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2022. április 13. 21:33

Mától még több tartalom és számos csatorna esetében még jobb minőség! Ez jellemzi a Telekom új televíziós kínálatát. A megújult FilmPremier és a FilmKlub tovább bővül igazi közönségkedvencekkel és szinkronizált premier filmekkel. 

Április 13-ától egyszerűbb lesz a televíziós csomag kiválasztása, mert a Telekom kínálata egyszerre lesz modern, letisztult és még inkább sokrétű a tartalom vonatkozásában. Mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális és minőségi megoldást.

•  A TV portfólió új prémium díjcsomaggal bővül, melyet mind az IPTV, mind a Telekom TV előfizetők igényelhetik. A díjcsomag már a március 8-án indult HBO Max streaming szolgáltatást is magában foglalja. A korábbi Alap, Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi díjcsomagok új nevet kaptak, ezentúl Telekom TV S, M, L és L + HBO Max csomagokkal találkozhatnak az ügyfelek.

•  11 db, eddig csak SD-ben elérhető csatorna már HD minőségben is elérhető lesz, valamint további egy új csatornával, a HGTV-vel bővül a televíziós kínálat SD és HD minőségben is (a legkisebb csomag kivételével).  

•  A Telekom TV-hez igénybe vehető 4K minicsomag újabb csatornával, a FunBox UHD-vel bővül változatlan ár mellett, így már négy csatornát tartalmaz.

•  A Record&Go opció által kínált 30 óra felvételi lehetőség a díjcsomag részeként bekerül a Telekom TV L és L+HBO Max csomagokba (az S és M csomagok mellé továbbra is opcióként vehető igénybe).

 

 

Mindezek mellett megújul az otthoni moziélmény is. Ami nem változik, az a filmek szeretete, és hogy még könnyebb legyen az eligazodás, ez a szolgáltatás is új nevet, új funkciókat kap.  

•  A FilmPremier – korábbi Telekom Videotéka – arra ad lehetőséget, hogy az alkalomhoz, kedvhez illően lehessen filmet választani, egyszeri díj ellenében kölcsönözni.

•  A FilmKlub – korábbi Moziklub- pedig havidíj ellenében elérhető és onnan bármi, bármikor lehívható. 

 

A névváltozásnál fontosabbak azonban az új funkciók, amelyekkel az on demand szolgáltatások bővülnek:

 

FilmPremier: 

•  Újdonság, hogy hollywoodi filmstúdióktól érkeznek filmek, melyek a szokásos 3-4 hónap helyett már röviddel a mozipremierrel egy időben vagy röviddel azt követően elérhetővé válnak a FilmPremieren. Április 18-tól elérhető a kínálatunkban a mozikban népszerű, új Batman film. 

•  A fejlesztéseknek köszönhetően az új Telekom TV platformon hamarosan egyre több hollywoodi filmstúdiótól érkező tartalmat élvezhetnek előfizetőink akár 4K minőségben. 

FilmKlub: 

•  Áprilistól több HD minőségű tartalom várható a FilmKlubban. Már az első hónapban 500 db HD film, illetve sorozatepizód lesz elérhető, és céljuk az, hogy ez a szám hónapról hónapra emelkedjen.

•  Néhány héten belül bevezetésre kerül az új, felhasználóbarát ajánlórendszer annak érdekében, hogy a Telekom ügyfeleinek a lehető legkevesebb időt kelljen tölteniük a tartalmak kiválasztásával.

 

A Telekom folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei visszajelzéseit figyelembe véve a lehető legjobb ügyfélélményt biztosítsa a TV szolgáltatások terén is. Ennek egyik jelentős állomása lesz a SmartBox kezelőfelület teljes megújítása a következő hónapok során, ami új szintre emeli majd a tévézés élményét.

Kulcsszavak: Telekom TV Telekom

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50