Magyarországon is elérhető a Samsung sokoldalú állóporszívója

forrás: Prím Online, 2022. március 17. 21:49

Április 4-től a hazai üzletekben is megvásárolható a Bespoke Jet vezeték nélküli állóporszívó és a hozzá tartozó All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás. Az elmúlt években lakóhelyük tisztasága és az általános higiénia is kiemelten fontossá vált a felhasználók életében. A Samsung legújabb készülékével a nagycsaládosok, a kisállattartók vagy a hibrid munkát végző kreatívok is könnyebben és gyorsabban takaríthatják ki a lakást, így a szabadidejüket kikapcsolódásra fordíthatják.  

 

A higiénikus tisztaságért 

A tavaszi nagytakarítás idején a feladatok listája elrettentő lehet, de az olyan sokoldalú készülékekkel, mint a Bespoke Jet, sokkal gyorsabban lehet a végére érni, hiszen egyaránt alkalmas a padló portalanítására és a nehezen elérhető sarkok takarítására is. A különböző kiegészítőkkel és fejekkel könnyen tisztíthatók a bútorkárpitok, percek alatt összegyűjthető az állatszőr és tisztává válhatnak a parkettás, padlószőnyeges vagy járólapos helyiségek is. Az All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás automatikusan kiüríti a portárolót és tölti a porszívót minden használat után. A Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése*  nélkül, automatikusan üríti ki a rendszer, így a por nem jut vissza a lakásba. A Multifunkciós töltőállomás mellett a porszívóban is megtalálható a 99,999 százalékos**  többrétegű szűrőrendszer, amelynek köszönhetően a Bespoke Jet tiszta levegőt bocsát ki használat közben. 

 

 

A kisállatok utáni takarítás könnyűsúlyú bajnoka

A lakásban tartott kedvencek rengeteg örömet hoznak a mindennapokba, az utánuk való takarítás azonban fáradságos lehet. A lakás minden pontjára beszállingózó állatszőr összegyűjtése a mindennapok részévé válik, és kiemelten fontos lehet, ha esetleg allergiás vendég érkezik a látogatóba. Tavasszal a különböző természetes allergének koncentrációja is elkezd nőni, így az alapos takarítás egyre több otthonban kerül előtérbe. 

 

A gazdik életét megkönnyítheti egy olyan egyszerűen kezelhető porszívó, amellyel szinte minden sarok elérhető, ahová a kisállatok is beférnek. A Bespoke Jet-tel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a kutyusok és cicák kedvenc zugaihoz, hiszen a mindössze 1,44 kg tömegű készülék letisztult kialakításának köszönhetően egészen kis helyen is elfér. A Jet tömege akár 24 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos porszívóké*** , így kényelmesen használható akár egy nagyobb lakásban is. 

 

A Jet Dual Brush, Jet dupla kefével kényelmesen összeszedhetők a nagyobb porszemek és morzsák a kisállatok tálja körül, és a szőnyegek is hatékonyan tisztíthatók. A készülékhez tartozó Kisállat kefével még könnyebben összegyűjthetők a szőrszálak a padlóról és a bútorokról. A gumiból készült fej és az egyedi sörték az egészen vékony szálakat is képesek összeszedni, így a felhasználók a takarítás helyett több időt tölthetnek a kedvenceikkel.

 

 

Hosszan tartó teljesítmény 

A lakás leggyakrabban használt helyiségeinek padlóját átlagosan hetente egyszer ajánlott****  porszívózni, ez pedig a szoba méretétől függően néhány perces vagy akár órás feladat is lehet. A hosszabb takarításhoz érdemes olyan készüléket választani, amely képes hatékonyan, egyenletes teljesítménnyel tisztítani.

 

Ha például még az egész lakás takarítása hátra van az esti vendégség előtt, a Bespoke Jet cserélhető akkumulátorával akár két órán keresztül is képes csúcsteljesítményt nyújtani, hogy minden szoba időben rendben legyen. Az akkumulátor pillanatok alatt cserélhető, így a készülék folyamatosan használható marad. 

 

 

Azonnali visszajelzés 

A Bespoke Jet beépített LCD digitális kijelzőjén minden fontos információ kényelmesen elérhető, a készülék ráadásul javaslatokat is ad az egyes felületek tisztításához. A kijelzőn megjelenő ikonok figyelmeztetnek az esetleges problémákra és azok megoldásában is segítik a felhasználókat, legyen szó a cső eltömődéséről, a kefébe akadt tárgyakról vagy éppen egy hiányzó szűrőről. A felhasználók ezek mellet ellenőrizhetik a szívási- és töltöttségi szintet és a hátralévő üzemidőt is.

 

„Az otthonunk harmóniájához az ott megtalálható készülékek is hozzájárulhatnak. Az új Bespoke Jettel nem csak a takarításban érhetünk el kimagasló eredményeket, a letisztult megjelenéssel a lakásbelsőt is feldobhatjuk – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagyon fontos, hogy a tavaszi nagytakarítás alatt ne csak a lakás csinosítására szánjunk időt, hanem magunkra is. A Jet meggyorsítja a takarítást, ezzel pedig időt takarít meg nekünk, amit a feltöltődésre fordíthatunk.”  

 

 

Elérhetőség

A Bespoke Jet Pet, kifejezetten kisállattartóknak is ajánlott készülék Magyarországon 2022. április 4-től lesz megvásárolható 304.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék március 14-től április 3-án 23:59 óráig előrendelhető. A Samsung Webáruház felületén előrendelők egy Galaxy Tab A8 táblagépet kapnak ráadásként.

 

 

________________

*  Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. A 0,5 és 4,2 µm közötti méretű részecskékre vonatkozik.

**  A Jet mód használata mellett, az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.

***  Hagyományos Samsung porszívókhoz képest.

****  A House Cleaning Schedule – The Cleaning Checklist You Need című cikke alapján (goodhousekeeping.com)

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50