Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

forrás: Prím Online, 2022. január 20. 20:49

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

A Samsung kutatásai alapján a mobilos tartalomfogyasztás mellett újra egyre népszerűbb a tévézés a fiatalok körében. A megkérdezettek kétharmada (66%) néz rendszeresen filmeket vagy sorozatokat, és ehhez jellemzően minél nagyobb képernyőt választanak. A felhasználók otthon is a mozihoz hasonló élményt keresnek, amely a televíziók mellett már hordozható formában is elérhető.

 

 

Az tartalomfogyasztás új korszakára tervezett The Freestyle hordozható projektort a CES 2022 kiállításon mutatta be a Samsung, hamarosan pedig hazánkba is megérkezik a különleges okoseszköz. A kompakt készülék képes szinte bármilyen teret vetítőteremmé változtatni, ahol kiváló HDR minőségben jelennek meg a tartalmak. Azonnal beindul a buli, ha a 360 fokos hangszóróból megszólalnak a legnagyobb slágerek, a The Freestyle pedig fényárba borítja a teret. A csendesebb, mozis estéken ikonikus filmes pillanatok kerülhetnek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is, az automatikus korrekciónak köszönhetően a kép szinte sosem lesz ferde. Az Autofókusz funkcióval a The Freestyle akár 100 colos méretben is tiszta és éles képet vetít szinte bármilyen felületre. Az előkészületek minden korábbinál egyszerűbbek, elég felállítani a The Freestyle-t, kiválasztani a kívánt tartalmat, a beállításokat pedig az eszköz automatikusan elvégzi.  

 

 

Amikor épp nem projektorként használják, a The Freestyle Háttér módban képes nyugtató jeleneteket, prizmás fényjátékot vagy akár a felhasználók saját fotóit is kivetíteni, így megalapozhatja a hangulatot a tanuláshoz, munkához vagy éppen a pihenéshez. A projektor számos okosfunkcióval érkezik, az intelligens kalibrálással a fal színe alapján korrigálja a kivetített kép színeit, a Bixby vagy más asszisztensek segítségével pedig hanggal is vezérelhető. A tévé vagy az okostelefon képernyője is könnyen tükrözhető a projektorra, de a Tizen rendszernek köszönhetően a tartalomszolgáltatók nagy része közvetlenül is elérhető. A streaming szolgáltatások már hazánkban is egyre népszerűbbek, az okostévével rendelkezők majdnem háromnegyede (71%) fizetett már elő ilyen szolgáltatásra. Egyes platformok a Samsung új projektorában alapvetően elérhetők, így a felhasználók még gyorsabban elindíthatják kedvenc sorozataikat. 

 

 

Az egyszerűen személyre szabható The Freestyle mellé érkező különleges kiegészítőkkel a felhasználók még többet hozhatnak ki a projektorból. A The Freestyle működtethető külső akkumulátorról, az akkumulátortalp segítségével pedig a hosszabb filmek sem jelenthetnek akadályt, a projektor végig stabilan áll majd, és töltésre sem lesz szükség. A készüléket a felhasználók a lakás, az éppen aktuális buli, vagy a ruhatáruk hangulatához igazíthatják az egyedi, színes borításoknak köszönhetően. A tok segítségével pedig biztonságosan utazhatnak a készülékkel, amelyet akár a szabadban is használhatnak, így akár kempingezéskor is kiváló szórakozást biztosít.   

 

„A kutatásaink azt mutatják, hogy a magyarok közel 90 százaléka néz online tartalmakat, és a fiatalabb korosztály tagjai is szívesen néznek filmeket, sorozatokat. Az új, hordozható projektorunkkal mostantól bárhová magukkal vihetik a kedvenceiket és kiváló minőségben élvezhetik azokat – mondta el Rózsa Márton, a Samsung Magyarország fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. – A The Freestyle egy sokoldalú, izgalmas okoseszköz, reméljük, hogy sokak szórakozásához járul majd hozzá otthon, a barátoknál vagy éppen a nyaralás során.”

 

A The Freestyle Magyarországon február 14-től lesz megvásárolható 369.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A hordozható projektor január 20-tól február 13. 23:59 óráig előrendelhető. Az előrendelők a The Freestyle-hoz tartozó tokot és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgatót kapnak ráadásként. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14