Magyarországra is megérkeztek a Samsung összehajtható újdonságai

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 27. 16:37

A Samsung legújabb összehajtható csúcsmodelljein egészen különleges élmény a tartalomfogyasztás és -készítés, hiszen kialakításuknak köszönhetően sokkal több is kihozható belőlük, mint a hagyományos okostelefonokból. A videós tartalmak több mint felét már mobilon indítják el és hazánkban is a felhasználók 94 százaléka használja az okostelefonját napi szinten erre. A Galaxy Z Fold3 5G hatalmas 7,6 colos főképernyője olyan, akár egy kis méretű mozivászon, a Galaxy Z Flip 5G-vel pedig bárhol megtekinthetők a legfrissebb sztorik. A készülékek már elérhetők a hazai üzletek polcain, most 4 hónapos, díjmentes YouTube Premium próba hozzáféréssel. 

A videós tartalmak vagy a streaming szolgáltatók filmjei is teljesebb élményt kínálnak nagyobb kijelzőn, a Galaxy Z Fold3 5G kijelző alatti kamerájának köszönhetően pedig a teljes képernyőn élvezhetők a filmek. Azok, akik azonnal megosztanák barátaikkal a reakcióikat, a Többablakos módban akár egy csevegő alkalmazást és egy közösségimédia-felületet is megnyithatnak a videó mellett. Az egyedülálló Rejtett zsanér lehetővé teszi, hogy az új összehajtható eszközök stabilan álljanak különböző szögben kihajtva és így alkalmasak legyenek Hajlított módban való használatra is. 

 

 

A Z Flip3 5G készülékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók az elképesztő minőségben örökíthessék meg és nézhessék újra a különleges pillanatokat. A legújabb kamerafunkciókkal a felhasználók lenyűgöző szelfiket készíthetnek Hajlított módban, a videók esetében pedig a kép a kijelző felső felére, az olyan vezérlőeszközök, mint például a fényerő- vagy a hangerőszabályozó pedig az alsó részére kerül. Azoknak, akiknek igazán fontos a folyamatos online jelenlét és nem szeretnének lemaradni egyetlen izgalmas történetről sem, a kompakt és sokoldalú Z Flip lehet az ideális választás. A 120 Hz adaptív frissítési ráta segítségével mindkét készüléken teljes pompájukban jelennek meg a legpörgősebb filmek is.

 

 

A Samsung és a YouTube együttműködésének köszönhetően a felhasználók most kedvezményesen férhetnek hozzá a videómegosztó kínálatának legjavához. Az újonnan vásárolt összehajtható csúcskészülékek mellé 4 hónap díjmentes YouTube Premium próbaidőszak jár. A YouTube Premium szolgáltatással reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők a legújabb tartalmak, és akár más alkalmazások is használhatóak videózás közben, így Többablakos módban még hatékonyabb lehet munkavégzés. A Samsung és a YouTube együttműködésének keretében a YouTube alkalmazás az új összehajtható készülékek esetében automatikusan alkalmazkodik a képernyőbeállításhoz és kihasználja az innovatív kijelzők előnyeit. 

 

 

A tartalmas kikapcsolódást a Samsung legújabb kiegészítői is támogatják. A Galaxy Buds2 a vállalat eddigi legkisebb és legkönnyebb fülhallgatója, amellyel a felhasználók teljes figyelemmel vehetnek részt a tevékenységükben. A kétutas dinamikus hangszórók éles, tiszta magas hangokat és mély basszust sugároznak, az aktív zajszűrő funkció pedig segít csökkenteni a nem kívánatos háttérzajt. A filmélményt semmi sem zavarhatja meg, ha a bejövő értesítéseket a vetítés idejére a telefonról a Galaxy Watch4 okosórára irányítják, amely a Galaxy ökoszisztémával teljes értékű kommunikációs eszközzé válhat, miközben folyamatosan figyeli a felhasználók egészségi állapotát. Az okosóra a Samsung új BioActive érzékelőjével kompakt kialakítása mellett is pontos mérésekre képes. Ez a három az egyben egység egyetlen chippel képes működteti az optikai pulzusmérőt, az elektromos szívérzékelőt és a BIA egységet, így a felhasználók megmérhetik a vérnyomásukat, a véroxigén szintjüket, felfedezhetik és mostantól a testösszetételüket is ellenőrizhetik.

 

 

„A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G készülékeket a tartalomfogyasztás és –gyártás új generációjához tervezték – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagy öröm számunkra, hogy a YouTube-nak köszönhetően most minden új felhasználó kihozhatja a legtöbbet ezekből a különleges csúcsmobilokból.”

 

Árak és elérhetőség

A két új Galaxy Z eszköz augusztus 27-től megvásárolható. Magyarországon a Galaxy Z Fold3 5G 256GB 699 990, az 512GB-os változat 729 990 forintos, míg a Galaxy Z Flip3 5G 128 GB 399 990, a 256GB-os változat 419 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Galaxy Buds2 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kínál egész nap kényelmes viseletet. 

 

A Galaxy Watch4 40 mm-es Bluetooth változata 99.990 forint, a 44 mm-es, 109.990 Ft, a 40 mm-es LTE modell 119.990 forintos, illetve a 44-mm-es 129.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A 40 mm-es változat Fekete, Ezüst és Rózsaarany színben, míg a 44 mm-es változat Fekete, Ezüst és kifinomult Zöld színben kapható. A Galaxy Watch4 Classic 42 mm-es Bluetooth verziója 134.990 forintos, a 46 mm-es 149 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el, a 42 mm-es LTE változat pedig 154.990 forintos, a 46 mm-es LTE 169 990 forintos ajánlott fogyasztói áron elérhető. A 42 mm-es és a 46 mm-es modellek is Fekete és Ezüst árnyalatokban lesznek kaphatóak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15