Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

forrás: Prím Online, 2021. május 17. 16:40

Az ABB hazai leányvállalata, az ABB Kft. hetedik alkalommal nyerte el a tekintélyes Business Superbrands díjat.

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. A bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a cégek sikerességét és hitelességét. 

 

A bizottság döntése alapján az idei év volt a hetedik, hogy az ABB-t érdemesnek találták a Business Superbrands elismerésre.

 

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

 

Az elismerés odaítéléséről többlépcsős folyamat végén - szakmai előszűrést, majd a fogyasztók körében végzett online kutatást követően - a több mint 40 tagú független szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

 

A Superbrands programot a Brand Council független szervezet hozta létre 1995-ben Nagy-Britanniában, majd 2000-ben az alapítók elindították a B2B márkákra összpontosító Business Superbrands programot. Magyarországon 2004 óta van jelen a nemzetközi program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi, hogy 2021-ben tizenhetedik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, tizennegyedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15