Megnyitott a Samsung Webáruház

forrás: Prím Online - 2021. május 5.

Április 29-én elindult hazánkban a Samsung Magyarország hivatalos Webáruháza, amelyen keresztül a felhasználók közvetlenül a hivatalos magyarországi forgalmazó weboldaláról vásárolhatják meg a legújabb mobil és viselhető eszközöket. A saját üzemeltetésű értékesítési felület a márka weboldalába épülve kínál kényelmes lehetőséget a vásárlásra. A Samsung Webáruház nyitását különleges akciókkal ünnepli a vállalat, az első vásárlók kedvezményekben részesülhetnek és akár termékeket is nyerhetnek.

Április végétől új felületen vásárolhatók meg a Samsung legkeresettebb mobil termékei, hiszen a viszonteladó partnerek online és offline üzletei mellett ezentúl a magyarországi forgalmazó hivatalos Webáruházában is elérhetők lesznek. Az új fejlesztésnek köszönhetően az egyes készülékek a hivatalos termékoldalról közvetlenül is megvásárolhatók, egész Magyarország területére érvényes kiszállítással. Az online boltban elsőként a Samsung mobil termékei és viselhető eszközei, mint például a Galaxy S21 sorozat, a Galaxy A52 vagy A72 okostelefonok, a Galaxy Tab tabletek és a Galaxy Watch okosórák érhetők el. 

 

 

A Samsung Webáruház különleges ajánlatokkal nyílik meg, amelyekre bárki lecsaphat, egészen május 9-ig. Azok, akik az első héten vásárolnak a www.samsung.com/hu weboldalon és feltöltik a számlát a Samsung Members alkalmazásba, sorsoláson vehetnek részt és Samsung Lifestyle TV-t, hangprojektort vagy háztartási gépet nyerhetnek . Az értékes nyeremények mellett garantált kedvezménnyel is várja az online bolt a vásárlókat, a 150.000 forint feletti rendelések esetén ugyanis automatikusan 10% kedvezmény jár a kosár teljes értékéből.

 

„A Samsung Webáruház indulása jelentős lépés számunkra, már régóta szeretnénk lehetővé tenni a vásárlóknak, hogy közvetlenül a weboldalunkról válogathassanak – mondta el Witsch Gerda, a Samsung Magyarország marketing igazgatója. – A Samsung számára elsődleges, hogy termékei mellett a szolgáltatásait is folyamatosan fejlessze, ezt mutatja az új Webáruház is, amellyel a magyar felhasználók pár kattintással hozzájuthatnak a termékeinkhez.”   

Kulcsszavak: webáruház, Samsung
Vissza