Április végétől Magyarországon is rendelhető a HONOR Band 6

forrás: Prím Online, 2021. április 16. 12:21

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. 

"Legújabb okoskarkötőnk - a Honor Band 6 - mutatja rendíthetetlen elkötelezettségünket az olyan prémium termékek fejlesztése iránt, amelyek segítik, bátorítják az embereket az egészségesebb és produktívabb életvitelben.” - mondta George Zhao, a Honor elnöke. "A nagyobb, továbbfejlesztett kijelzővel és fejlett egészségkövető funkciókkal rendelkező Honor Band 6 egyszerűvé, szórakoztatóvá és megfizethetővé teszi az egyéni egészség és fitnesz célok elérését."

Nagyban más- okoskarkötő 1,47" AMOLED kijelzővel

Az 1,47" méretű színes, 194 x 368 felbontású AMOLED kijelző az elődhöz képest 148 % -kal nagyobb felületen jeleníti meg az információkat, ezzel teljesen új szintre emelve a felhasználói élményt. A 2,5 D-s ívelt üveg és a jobb oldalon található gomb kényelmes használatot biztosít, a Honor okosóráknál és okoskarkötőknél megszokott széles óraszámlap választék pedig lehetővé teszi, hogy a készülék minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedhessen. A menü számos különböző nyelven, köztük magyarul is elérhető, megkönnyítve az eszköz kezelését.

 

Bővített egészség- és fitneszkövető funkció választék

A korábbi szériához képest még több funkció segíti a felhasználókat az egészségük követésében és az energikusabb mindennapok elérésében. A véroxigénszint- mérés (SpO2) eddig csak a Honor okosórákban volt elérhető, de most a Band 6 is megkapta ezt a funkciót, amely elengedhetetlen azok számára, akiknek fokozottan kell figyelniük a légzőszerveik állapotára és/vagy szeretnek mászni, túrázni. Emellett az optikai pulzusérzékelőnek és a pontos AI algoritmusnak köszönhetően a Honor Band 6 támogatja a 24/7 valós idejű folyamatos pulzusmérést is, amely riasztást ad rendellenes pulzusszám esetén.

 

A pulzus nyomon követésével a Honor Band 6 figyelemmel kíséri a felhasználók stressz-szintjét és vezetett légzőgyakorlatokkal segíti a stressz és a feszültség oldását.

 

A minőségi éjszakai alvás biztosítása ugyanolyan fontos, mint egész nap szemmel tartani a testünk jelzéseit. A Honor Band 6 alvásfigyelő funkciója segít azonosítani és naplózni a felhasználók napi alvási adatait, többek között a mély alvás, a könnyű alvás, a REM-alvás, az ébrenléti idő és a nap közbeni rövid alvások időtartamát. A készülék a mérések alapján személyre szabott értékeléseket és javaslatokat is nyújt a felhasználók számára az alvásminőség javítása érdekében.

 

Egyszerű fitneszkövetés az eredmények optimalizálásáért

A Honor Band 6 fitnesz támogatása különösen jól jön akkor, amikor nem elérhetők az edzőtermek vagy többet kell egyedül sportolnunk. Az eszköz 10 edzésmódot támogat, beleértve a kültéri és beltéri futást, a kültéri és beltéri gyaloglást, a kültéri és beltéri kerékpározást, a fedett úszást, az elliptikus tréner használatát, az evezést és egyéb, szabadabb stílusú mozgásformákat, mint például aerobik. Az edzések során a Honor Band 6 átfogó, valós idejű adatokat szolgáltat, amelyek segítségével a felhasználók nyomon követhetik teljesítményüket és azt, hogy hol tartanak a kitűzött céljaik elérésében.

 

Az okoskarkötő 50 méterig vízálló, így ideális támogatást nyújthat úszóknak, mivel képes nyomon követni olyan úszással kapcsolatos értékeket, mint például a SWOLF-szám, vagy a karcsapások száma. A Band 6 hat különböző edzésmódot automatikusan felismer, így nem marad el az edzésadatok rögzítése.

 

Mindig naprakész a megnövelt, akár 14 napos üzemidővel

A Honor Band 6 egyetlen feltöltéssel átlagos használat mellett akár 14 napig, nagy igénybevétel esetén pedig akár 10 napig kitart. A gyors töltési technológiának köszönhetően a felhasználók 10 perces töltéssel akár 3 napos használati időt érhetnek el.

 

A Honor Band 6 okostelefonnal összekapcsolva hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a mobilhasználatot is. Az okoskarkötőn láthatjuk, ha üzenetünk vagy hívásunk érkezik, távolról vezérelhetjük a telefonunk kameráját, vagy a kijelzőn láthatjuk az időjárás-előrejelzéseket a nap 24 órájában anélkül, hogy elővennénk a telefonunkat. 

 

Nemzetközi elismerések

A Honor Band 6 eddig már több nemzetközi elismerésben is részesült: az Android Authority, a Phandroid és a Pocketnow szerint is a 2021-es CES-en bemutatott termékek egyik legjobbja a Band 6 volt.

 

Az eszköz 49,9 eurós javasolt bruttó fogyasztói áron debütált Európában, magyar árcédulát április végén kap.

 

 

SPECIFIKÁCIÓK:

Méretek: 43 mm (hosszúság) x 25.4 mm (szélesség) x 11.45 mm (vastagság)

Súly: 18 g (szíj nélkül)

Kijelző: 1,47” AMOLED színes érintőkijelző, 194 x 368 pixel, személyre szabható óralapok, magyar nyelvű menü

Dizájn: AMOLED kijelző keskeny kávával, HONOR Dizájn, speciális gomb piros jelzéssel, szilikon gumiszíj

Üzemidő: akár 14 napos üzemidő egyetlen feltöltéssel, átlagos használat mellett, 10 perces töltéssel akár 3 napos üzemidő érhető el

Akkumulátor: 180 mAh

Bluetooth: 2.4 GHz, BT5.0, BLE

Operációs rendszer: Andoid 5.0 és IOS 9.0 vagy ezeknél újabb rendszerekkel kompatibilis

Vízállóság: 50 méterig, 5ATM

 

Egészségkövetés:

•  Intelligens 24-órás pulzusfigyelés a TruScreen 4.0 technológiával

•  Véroxigénszint- mérés

•  Pulzusriasztások előre beállított adatok alapján

•  Személyre szabott alvástámogatás a TruSleep algoritmus segítségével

•  Cikluskövető naptár

 

Fitnesz és sport módok:

•  10 különféle sportmód

•  6 edzéstípus automatikus észlelése

•  Akár vízben is használható

•  Pontosan rögzíti a pulzust, a futási időt, a távolságot, a sebességet és a tempót

•  Előre beállított célok alapján visszajelzést ad mozgás közben

 

Okos asszisztens:

•  Értesítés bejövő üzenetekről, hívásokról, emlékeztetőkről

•  Zenelejátszó funkció, könnyed váltás az érintőkijelző segítségével

•  Párosított okostelefon keresése Bluetooth hatótávolságon belül 

•  Távirányító funkció a fotózáshoz

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14