Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE márka nagykövete

forrás: Prím Online, 2020. október 22. 15:59

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a hatszoros Formula-1 világbajnok Lewis Hamilton lett az LG SIGNATURE, azaz a vállalat prémium otthoni megoldásait összefogó márka globális nagykövete. Az együttműködés első lépéseként Hamilton egy új kampányban kap szerepet, amely közvetíti a márka filozófiáját, amely szerint „A művészet inspirálja a technológiát, a technológia pedig teljessé teszi a művészetet”.

Az új kampányban Hamilton megosztja gondolatait arról, hogy miként lehet kialakítani egy stílusos, kifinomult életvitelt, hogy mi motiválja őt abban, hogy a legjobb legyen a saját területén és mit ad ehhez az életmódhoz az LG SIGNATURE márka. Az együttműködés a minőségi élet eleganciáját ünnepli, de Hamilton és az LG SIGNATURE márka egyben azt is képviseli, hogy a legjobbnak lenni kemény munkát és erőfeszítést igényel.

 

A számos területen tehetséges, a részletekre és a dizájnra mindig figyelmet fordító Hamilton a stílus és a precizitás megtestesítője. Hamilton részvétele az LG SIGNATURE márka népszerűsítésében a prémium megoldások páratlan teljesítményének üzenetét erősíti.

 

 

„Az LG SIGNATURE egy olyan márka, amely arra törekszik, hogy minden területen a legjobb legyen — ez volt az, ami először megfogott benne” — mondta el Hamilton. „A márka soha nem elégszik meg a második hellyel, a vállalat csúcsminőségű életmód-megoldásai a legmagasabb színvonalú technológiát és formatervezést ötvözik.”

 

„Lewis Hamilton tökéletesen megtestesíti az LG SIGNATURE márka lényegét azzal, hogy az élet minden területén fáradhatatlan a tökéletesség keresésében” — mondta el Kim Jin-hong, az LG globális marketingközpontjának vezetője. „A sport és a divat terén is véleményvezérnek számító Lewis egy olyan törekvő karakter, aki a művészetet és a technológiát is nagyra értékeli. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy nagykövetünknek tudhatjuk.”

 

A változatos és folyamatosan bővülő LG SIGNATURE portfolió része többek között két új — egy 88 és egy 77 hüvelykes — 8K OLED televízió, egy borhűtő, egy InstaView Door-in-Door hűtőszekrény, valamint egy TWINWash mosógép. A kompromisszumok nélküli minőség és a lényegre való összpontosítás a márka minden innovatív termékének alapja. Az LG SIGNATURE márkáról további információ a www.LGSIGNATURE.com weboldalon érhető el. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50