RTL Most+ már a UPC Direct előfizetőknek is

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 9. 13:29

2020 szeptemberétől már a UPC Direct ügyfeleinek is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+, csomagjuk részeként, további költségek nélkül.

 

Szeptembertől elérhetővé válik az RTL Most+ prémium internetes platform műsorkínálata a UPC Direct előfizetői számára. A szolgáltatásbővülés az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD-vel kötött megállapodásnak köszönhető.

 

Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál, valamint a televíziós premierekhez képest korábban nyújt lehetőséget a sorozatok megtekintésére, és sok esetben az egyes szériák kizárólag ezen a felületen láthatók. Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetőséget nyújt Chromecast használatára is.

 

A My UPC Direct fiókkal rendelkező UPC Direct előfizetők automatikusan megkapják az RTL Most+ platformra való belépéshez szükséges kódot a My UPC Direct fiókhoz regisztrált email címükre. Akik még nem éltek a regisztráció lehetőségével a szolgáltató ügyfélportálján, azok a My UPC Direct regisztrációt követő napokban kapják meg az RTL Most+ kódot emailben. A kód igénylése és használata nem jár plusz költséggel a UPC Direct előfizetői számára. 

 

 

 

A My UPC Direct-en keresztül az ügyfelek online intézhetik ügyeiket, bármikor megtekinthetik és sorban állás nélkül, elektronikusan befizethetik számláikat. Ha élnek ezzel a lehetőséggel, akkor még havi díjkedvezményben is részesülhetnek a szolgáltató ePack ajánlatának keretében. 

 

A regisztrációt követően a UPC Direct Now applikációján keresztül az előfizetők bárhol nézhetik a szolgáltató akár 51 csatornáját okoseszközeiken és számítógépükön is. Ráadásul egyszerre akár 5 különböző műsor 5 különböző eszközön követhető. Senki nem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, mert számos csatorna műsora újraindítható és újrajátszható. 

 

A UPC Direct előfizetői az RTL Most+ platformon még a késő esti híradó előtt, 22:00 órától értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eseményekről. Itt tekinthetik meg a Hazai Extra tartalmakat is; az Észbontók, a Viasat3 műveletlenségi vetélkedőjének első négy évadát és a Feleségek luxuskivitelben első és második évadát. A pop-up csatornán látható a Spektrum Home interaktív, játékos személyiségtesztje, a Dombóvári István vezette Tesztbeszéd. Az RTL Most+ Hazai Extra kínálatában népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás főszereplésével készült A taxis; Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló; valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmek. Még további magyar nyelvű tartalmak is garantálják a szórakozást - a jövőben pedig további exkluzív tartalmakra és premierekre számíthatnak a felhasználók.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50