Magyarországon is elérhető a vállalkozó szelleműek készüléke

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 24. 12:24

Az elmúlt években a magyar gazdaságban nőtt a vállalkozói kedv, a KSH adatai szerint 2015 óta 33 százalékkal emelkedett az egyéni vállalkozások száma hazánkban*. A gyorsan változó piaci körülmények és az egyre erősebb digitális jelenlét olyan, eddig talán kevésbé hangsúlyos kihívásokat jelent az újgenerációs üzlettulajdonosoknak, mint a kiberbiztonsági fenyegetések, az online együttműködések vagy az üzleti kapcsolatok nehézségei**. A hazai forgalomban augusztus 21-tól elérhető Samsung Galaxy Note20 sorozat készülékeivel és az egyedi kiegészítőkkel könnyebben leküzdhetők az esetlegesen felmerülő akadályok. 

A modern vállalkozó számára az üzlet és magánélet szinte teljesen összefonódik. Ennek megfelelően érdemes olyan okoseszközöket választaniuk, amelyek mindkét terepen segítséget nyújtanak. Fontos a potenciális üzleti partnerek megismerése, a kapcsolattartás, hivatalos dokumentumok kezelése, az ötletelés és a napi kapcsolattartás. Mindez azonnal és követhető formában. A legújabb készülékeknek képesnek kell lenniük követni a céges kötelezettségek folyamatos változásait, miközben a személyes felhasználásra és kikapcsolódásra alkalmas lehetőségeket is kínálniuk kell. 

 

 

A Galaxy Note20 okostelefonok és a Samsung legújabb okoseszközei, így a Galaxy Tab S7, a Galaxy Watch3 és Galaxy Buds Live olyan ökoszisztémát alkotnak, amelyre a vállalkozók és kreatív szakemberek nyugodtan rábízhatják a munka egy részét. A Samsung Galaxy Note20 okostelefonok 5G kapcsolatával a felhasználók azonnal találhatnak válaszokat szakmai kérdésekre és már az előtt megismerhetik a fontosabb piaci szereplőket, hogy bárkivel szerződést kötnének és elindulna egy közös projekt. A telefon bárhol használható, egész nap bírja a kérdéseket és könnyedén kezelhető vele a vállalkozás levelezése, valamint a pénzügyek, így a cégvezetőt nem érhetik kellemetlen meglepetések akkor sem, ha irodán kívül van. 

 

 

A Galaxy Tab S7 készülékeken készített dokumentumok akár PC-re és az okostelefonra is szinkronizálhatók, így a felhasználó az utolsó pillanatban is reagálhat a változásokra és az egész csapat biztosan ugyanúgy látja majd a fájlokat. A készülékhez tartozó S Pennel bármi pillanatok alatt lejegyezhető, a dokumentumok kommentelhetők és akár a saját rajzokkal kiegészített fotók is inspirálhatják a kollégákat. A fontos anyagokat a cég munkatársai azonnal megoszthatjátok egymással a Közeli Megosztás funkcióval, a Galaxy Note20 készülékeken pedig biztonságosan tárolhatók az elkülönített mappában, hiszen a telefont a Knox biztonsági platform védi az online támadások ellen. 

 

 

Az üzlet egy folyamatosan változó világ, amely megkívánja, hogy a tulajdonos ismerje a legújabb trendeket és kövesse a piacot. A siker érdekében elengedhetetlen a megújulni képes szemlélet, ehhez azonban a szellemi feltöltődés is szükséges. A Galaxy Watch3 okosórával a felhasználók maguk mögött hagyhatják a telefonjukat, hiszen az eszközre megérkeznek az értesítések és akár hívások is fogadhatók vele, kiterjedt egészségügyi funkcióinak köszönhetően pedig tökéletes társ a feltöltődéshez.

 

„Magyarországon tavaly már több mint félmillió egyéni vállalkozás működött. Legalább ötszázezer ember, akik azért dolgoznak, hogy megvalósítsák az álmaikat. Vállalatunk a Note sorozat legújabb tagjaival számukra is segítséget szeretne nyújtani, hogy még inkább a céljaikra tudjanak koncentrálni – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A Galaxy Note20, a Tab S7, a Watch3 és a Buds Live készülékek együtt nem csak a munkavégzést, hanem a szórakozást is új szintre emelik. A Samsung kiterjedt együttműködéseinek köszönhetően pedig könnyedén használhatók együtt más eszközökkel is.”

 

 

A Galaxy Note20 Misztikus Bronz, Misztikus Zöld és Misztikus Szürke színekben, a Note20 Ultra Misztikus Bronz és Misztikus Fekete, a Galaxy Tab S7 tabletek pedig Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Bronz árnylatokban érhetők el. A Galaxy Watch3 41 mm és 45 mm méretekben kapható, LTE és Bluetooth változatban egyaránt. A Galaxy Watch 41 mm-es változata Misztikus Bronz és Misztikus Ezüst színekben lesz elérhető, a Galaxy Watch 45 mm-es változata pedig Misztikus Ezüst és Misztikus Fekete árnyalatokban lesz kapható. A Galaxy Watch Titánium változata várhatóan a negyedik negyedévtől lesz elérhető.

 

A Galaxy Note20 354.990 forintos, a Note20 5G 389.990 forintos, a Note20 Ultra 5G pedig 484.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. A Tab S7 Wi-Fi verziója 259.990, az LTE változat 294.990 forintos, a Tab S7+ Wi-Fi 334.990 forintos, a Tab S7+ 5G pedig 409.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. A 41- illetve 45 mm-es Bluetooth változat 149.990 és 159.990 forintos, az LTE verziók pedig 169.990 és 179.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhetők el. A Galaxy Buds Live augusztus 21-től kezdődően Misztikus Bronz és Misztikus Fehér, valamint Misztikus Fekete színekben lesz elérhető, 69. 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

______________

http://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/gazd/2019/index.html?fbclid=IwAR03bjaGBN82TQaKgj9iT216WiP9JDN9pupDZ7cCB64zRWaUp46mBS9At9o

**  https://www.statista.com/statistics/329040/us-small-business-owners-assessment-of-their-biggest-challenge/

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38