Fordított adventi naptárral hív összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet

forrás: Prím Online, 2019. december 18. 15:10

December napjaiban nincs is jobb, mint várni, mit rejt az adventi kalendáriumunk következő ablaka. Vagy mégis van? Az Ökumenikus Segélyszervezet Fordított adventi naptárjának célja, hogy napról napra közelebb vigye az embereket a karácsony fő üzenetéhez: a cselekvő szeretethez. A szeretetehseg.hu honlapra látogatók a létrehozott virtuális adventi kalendárium ablakait kinyitva olyan célkitűzéseket ismerhetnek meg, amelyek támogatásával az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül tudnak nehéz helyzetben lévő családoknak segíteni.

„Jobb adni, mint kapni? Tapasztald meg!” – üzeni az Ökumenikus Segélyszervezet Fordított adventi naptárja. A különleges kalendárium 24 ablakból áll, amelyek közül december 24-ig minden nap kinyílik egy. Az egyes ablakok mögött nem ajándékok, hanem a Segélyszervezet célkitűzései rejlenek, melyeket az ország legnagyobb ünnepi összefogása, a szeretet.éhség. adománygyűjtés segítségével tud megvalósítani. Minden ablak kinyitásával újabb lehetőséget kapunk, hogy mi is csatlakozzunk az összefogáshoz, és megtapasztaljuk a segítségnyújtás örömét. A Segélyszervezet felhívása idén sem csupán karácsonyi ajándékokra gyűjt, célja, hogy az ünnepek elmúlásával, a hétköznapokban is segíthesse a nélkülözőket. Legyen szó akar tartós élelmiszerről, tűzifáról, meleg takaróról vagy fejlesztőpedagógusi foglalkozásról, az adományokból valódi segítség lesz. És nemcsak karácsonykor és nem csak adventben, hanem az év 365 napján.

 

 

„A fordított adventi naptár mindannyiunknak segít, hogy a karácsony előtti napok rohanásában figyelmünket az adományozás, a segítségnyújtás öröme felé tudjuk fordítani. szeretet.éhség. adománygyűjtésünkkel idén már 24. éve hívunk arra minél többeket, hogy együtt tegyük szebbé rászorulók ezreinek a karácsonyát és segítsük őket a hétköznapokban is!” – mondta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Harmadszor is világcsúcs: a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata nyerte Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyét

A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István Egyetem elektromos járművet fejlesztő hallgatói csapata, a SZEnergy Team Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén önvezető és elektromos meghajtású városi kisautó kategóriában. Utóbbiban saját világcsúcsát másodszor megdöntve szerezte meg az első helyet.

2024. május 25. 16:17

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése, megérkezett BESS

Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését. 

2024. május 25. 10:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17