A Mousesports egy új stratégiai partnerség keretében csatlakozik a Team Razerhez

forrás: Prím Online, 2019. július 24. 12:54

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és a Mousesports, Németország legsikeresebb esport csapata új stratégiai partnerséget jelentett be. A kollaboráció során a világ vezető esport nevei közül e kettő fog együttműködni, hogy új magasságokba repítse a regionális és globális esport szcénát.

A partnerség részeként a Mousesports játékosai a Razer perifériák széles skálájával frissítik konfigurációikat, beleértve a Huntsman Elite és a BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és a Mamba Elite egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatót.

 

A konzolos fronton a Street Fighter játékos és egyszeri EVO bajnok Benjamin "Problem X" Simon, valamint a FIFA játékos és a Virtuelle Bundesliga (Virtuális Bundesliga) 2018-as elődöntőse, Mario "elast1Cooo" Pflumm pedig a Razer Wolverine és a Raiju Tournament Edition kontrollerekkel száll versenybe.

 

 

Az esport győzelmek gazdag történelme

A 2002-ben Németországban - Berlinben - alapított Mousesports a világ egyik vezető esport csapata, amely azzal írt történelmet, hogy példátlan módon 31 címet szereztek meg az ESL Pro Series Germany-ben, valamint az ESL Counter-Strike, Warcraft III, StarCraft II és League of Legends bajnokságaiban, és több mint 4 millió dollárnyi pénzdíjat nyertek el.

 

A Mousesports csapatai jelenleg a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), a League of Legends (LoL), a Rocket League, a StarCraft 2, a Street Fighter V és a FIFA 19 játékokban aktívak.

 

A Mousesports Counter-Strike csapatai zsinórban kilencszer nyerték meg az ESL Pro Series-t. A jelenlegi CS: GO csapat - amelynek tagja a halálos holland mesterlövész, Chris „chrisJ“ de Jong is - megnyerte a DreamHack Tours 2019 bajnokságot, miután 2018-ban New Yorkban győzedelmeskedett az ESL One-on. 

 

A LoL csapat megnyerte a német bajnokságot, így a szezont a harmadik ESLM LoL bajnoki címükkel zárták. A Street Fighter V játékos Ben "ProblemX" Simon, a FIFA 19 játékos Mario "elast1cooo" Pflumm, valamint egy Rocket League csapat leszerződtetésével a Mousesports folyamatosan bővíti azon játékok körét, amelyekben versenyzőik megmérettetik magukat.

 

Egyesített erőkkel az esportok globális előmozdításáért

A Team Razeres kollaboráció által a Mousesports csatlakozik azon legmagasabb szintű esport csapatok és játékosok táborához, amelyek együttműködnek a Razerrel az új termékek fejlesztésében és tesztelésében. A Mousesports tanácsadás, tesztelés és visszajelzések révén fogja segíteni a Razert a kompetitív gamer piacra szánt új perifériák kifejlesztésében.

 

„A Mousesports kötelékében a világ esport mezőnyének legtehetségesebb csapatai és játékosai közül több is megtalálható” - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA régiójának) vezetője. „Már alig várjuk a közös munkát, melynek során professzionális tapasztalatuk és szakértelmük segítségével esport eszközeinkkel a következő szintre léphetünk.”

 

„Igazán különleges megtiszteltetés számunkra, hogy ismét a Team Razer tagjai lehetünk. Megmutatja a Razer által a Mousesports-szal és a játékosainkkal kapcsolatos elképzeléseinkbe vetett bizalmat. Ugyanakkor izgalommal várjuk, hogy a világ minden részén trófeákért küzdő csapataink számára a legújabb és legkorszerűbb felszereléseket tudjuk biztosítani.” - mondta Stefan Wendt, a Mousesports vezérigazgatója. „Hamburgi székhelyű csapataink pedig igazán egyedi tartalmakat fognak létrehozni rajongóink számára. Egy tökéletes párost alkotunk, és már izgatottan várom a dolgokat, amelyeket közösen fogunk elérni.”

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50