A filmek és sorozatok rajongóinak kedvez a UPC

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 19. 11:09

Már elérhető a UPC digitális csatornakiosztásában a Cinemax Pak szolgáltatási csomag, amely az HBO inc. által működtetett Cinemax és Cinemax 2 prémium csatornákat tartalmazza. 

A hollywoodi sikerfilmeket és sorozatokat, valamint nemzetközi művészfilmeket és kultikus alkotásokat felsorakoztató csomag az első hónapban ingyenes, ezt követően 990 Ft, 12 hónapos hűségnyilatkozattal pedig 790 Ft/hó áron érhető el.

 

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról. A csatornák különböző műsorkínálattal szórakoztatnak a hét minden napján, a nap 24 órájában – mindezt reklámok és megszakítások nélkül.

 

 

A Cinemax a hollywoodi filmek krémjét é saját gyártású, valamint Amerika legfrisseb sorozatait hozza el, de a drámák, vígjátékok, akció-és kalandfilmek, krimik, horrorok és fantasyk terén sincsen hiány. A csatornán vasárnaponként a sikerfilmeké, szombaton a saját gyártású műsoroké, illetve sorozatoké, pénteken a kultfilmeké, szerdánként a drámáé és a rejtélyé, hétfőnként pedig a hónap sztárjáé a főszerep. A Cinemax 2 művészcsatorna európai és nemzetközi független sikerfilmek, kultsorozatok és fesztivál-kedvencek széles választékát mutatja be. A csatorna szombatonként a heti premierfilmeket, vasárnap a nemzetközi alkotásokat, hétfőn, a „Napjaink klasszikusai” rovaton belül a kultfilmeket, csütörtökön pedig a díjnyertes sorozatokat kínálja a nézőknek.

 

 

„Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkat előfizetőink igényeire szabjuk, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos megújulás. Bízunk benne, hogy az egyedi csatornákat tartalmazó Cinemax Pak hozzájárul ahhoz, hogy a film-és sorozatrajongók elvárásainak maximálisan eleget tegyünk” – mondta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.

 

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a változatos, különleges és egyben prémium tartalmak iránt érdeklődő UPC előfizetők most már önálló csomagban is elérhetik a Cinemax csatornákat. Bízunk benne, hogy a Cinemax Pak mozicsomag bevezetésével tovább erősíthetjük a UPC innovatív, sokszínű és folyamatosan bővülő tartalom kínálatát” – mondta Kolb Iván, az HBO Magyarország Kereskedelmi Igazgatója.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50