A Vodafone és az ESL nemzetközi e-sport partnerséget kötött

forrás: Prím Online, 2018. május 2. 09:55

A Vodafone partneri megállapodást kötött az ESL-lel, a világ legnagyobb e-sport vállalatával, melynek keretében támogatni fogja az ESL kiemelt rendezvénysorozatait, az Intel Extreme Masters-t, az ESL One-t és az ESL Pro League-t.

Az e-sport az egyik leggyorsabban fejlődő nemzetközi sportág: a világ minden részén rendeznek arénákat megtöltő ESL tornákat, ahol a világ legjobb játékosai és csapatai versengenek egymással élőben, miközben szurkolók milliói követik őket online.

 

Az ESL-lel való együttműködés jól példázza, hogy a Vodafone nemzetközi hálózata hogyan képes összekötni a játékosokat és a szurkolókat akár 25 országból, amelyekben a Vodafone több mint 500 millió mobil-, – beleértve 104 millió nagysebességű, 4G kapcsolatot – illetve 19 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő ügyféllel rendelkezik. Ezen felül jó alapot biztosít az új, 5G-s technológiák fejlesztéséhez, amelyek minden bizonnyal teljesen át fogják alakítani a számítógépes játékok világát. 

 

 

A Vodafone az ESL-lel közösen több olyan kezdeményezést is támogatni fog, amely előmozdítja a diverzitást, valamint a nők részvételét a hagyományosan férfiak által dominált e-sport világában. A Vodafone idén májusban, a Sidney-ben megrendezésre kerülő IEM női e-sport versenyeinek prémium partnere lesz, és a világ vezető női e-sportolóival együttműködve világít rá a sportágban rejlő karrierlehetőségekre. 

 

Serpil Timuray, a Vodafone Csoport operatív és stratégiai igazgatója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy megkezdtük a közös munkát az ESL-lel, illetve az is, hogy az e-sport egyik legnagyobb nemzetközi hálózatát hozhatjuk létre egy olyan időszakban, amikor a sportág közönsége ilyen gyors ütemben bővül. Az új technológiák egyre kiemelkedőbb élményt nyújtanak, én pedig személy szerint alig várom, hogy csatlakozhassak azokhoz az ESL e-sport versenyeket néző ügyfeleinkhez, akik 25 országból követhetik kedvenceiket otthonról vagy akár a mobiljukról.”

 

„Nagyon örülünk, hogy új telekommunikációs partnerünkként a Vodafone-nal működhetünk együtt különféle rendezvények kapcsán” – mondta Ralf Reichert, az ESL vezérigazgatója. „A Vodafone-hoz hasonlóan mi is izgalommal várjuk, hogy még több embert kapcsolhassunk össze, és az e-sport területén még tovább fokozhassuk a diverzitást azáltal, hogy a profi játékosoknak, a szurkolóknak és az ESL munkatársainak is jobb technológiai feltételeket teremtünk. Emellett vállalati társadalmi felelősségvállalási projektekkel szeretnénk az e-sportot szélesebb körben népszerűsíteni. A Vodafone teljes erejével és tudásával elkötelezett az ESL támogatása mellett, aminek nagyon örülünk.”

 

 

A Vodafone az alábbi globális események kapcsán tölt be prémium partneri szerepet, melyek köre a jövőben további rendezvényekkel fog bővülni: 

  • IEM Sydney – 2018. május, Ausztrália
  • ESL One Birmingham – 2018. május, Egyesült Királyság
  • ESL One Köln – 2018. július, Németország

 

A Vodafone ESL-lel való együttműködése tartalmaz egy új, broadcast-szegmenst is, ‘The Vodafone View’ néven, továbbá tartalmi és reklámcélú közös aktivitásokat az eseményeken. 

 

Az ESL partnerség része a Vodafone azon törekvésének, hogy egyre intenzívebben legyen jelen az e-sport területén, a “Vodafone Giants” spanyolországi, vagy a legsikeresebb németországi profi e-sport csapat, a Mouse-sport támogatása mellett.

 

A globális tartalomközpontról, az e-sport-ról, illetve a Vodafone és az ESL közötti partnerségről további információk találhatók a playfaster.vodafone.com címen.

Kulcsszavak: e-sport ESL Vodafone

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50