Microsoft - magasabb követelmények

MTI Sajtóadatbank, 2000. december 5. 10:11
Mintegy 120 magyar informatikai vállalatot érint az a bejelentés, hogy a Microsoft Corporation jövőre új kritériumok alapján adja meg a certified partneri minősítést a pályázó cégeknek.
A közlemény szerint a megváltozott minősítési rendszer bevezetésével egy időben az anyavállalat elindítja új partner programját is, amely a résztvevő vállalatokat kiemelt támogatással és erőforrásokkal segíti a Microsoft-technológián alapuló megoldások kiépítésében.

A jövő év elején életbe lépő Microsoft Certified Partner Program elődje, a jelenleg is érvényes Microsoft Certified Solution Provider program, 1992-ben indult, jelenleg 31 ezer tagja van a világon. A program kettős céllal indult: egyfelől a hivatalos Microsoft partnereket segítette termékekkel, információkkal és szolgáltatásokkal, másfelől a vevők számára garantálta a megoldásszállítók szakmai hozzáértését.

Az új rendszer két partneri fokozatot különböztet meg: a Microsoft Certified Partnerek a hagyományosnak mondható informatikai szolgáltatások bármelyikét végezhetik, míg a minősítés magasabb szintjét elnyerő Microsoft Gold Certified Partnerek tevékenységi körüknek megfelelően szakosodnak.

Kulcsszavak: Microsoft-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52