Ingyenes és kibocsátásmentes taxizás egy hétig Budapesten!

Utazzon díjmenetesen 100% elektromos Nissan LEAF-ekkel a Green Taxinál

forrás: Prím Online, 2017. április 4. 15:19

A Green Taxi és a Nissan együttműködésének köszönhetően egy alkalommal ingyenesen taxizhatnak azok az utasok, akik új felhasználóként letöltik a GreenLite mobilapplikációját, azon keresztül taxit rendelnek és a kapott promóciós kódot a sofőrnek bemutatják. 

A környezettudatos kezdeményezés ideje alatt a társaság összesen 5000 kilométert biztosít díjmentesen Budapesten a Nissan LEAF 100%-ban elektromos meghajtású autóival. 

 

Az ország több régiójában is időről időre előkerülő probléma a szállópor-koncentráció növekedése. A Nissan és a Green Taxi elkötelezett a főváros légszennyezettségének csökkentése és a 100% elektromos autók környezetbarát tulajdonságainak bemutatása mellett, ezért egy egyedülálló promócióval szeretnék közelebb hozni a zöld autók nyújtotta lehetőségeket a budapesti lakosokhoz. 

 

A Green Taxi 2 éve működik Budapesten és kizárólag 100% elektromos Nissan LEAF autókkal közlekedik városszerte. A társaság 100%-ban elektromos autói azoknak kínálnak kompromisszumképes megoldást, akik hatékonyan és környezetkímélő módon szeretnének utazni, azonban nem szívesen mondanának le a személyautós közlekedés kényelméről. 

 

 

A városi autóként is egyre népszerűbb 100% elektromos Nissan LEAF-ek egyébként amellett, hogy nagyon kedvező üzemanyagköltség mellett kibocsátásmentesen működnek, számos, a városi közlekedés szempontjából kivételes sajátossággal is rendelkeznek. Az elektromos autók tulajdonosai lakhelytől függően jogosultak lehetnek adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Több nagyvárosban, így Budapesten is ingyenes parkolási és töltési lehetőségekkel élhetnek a LEAF használói, illetve mentesülhetnek a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól is.

 

A felhasználói élményt különösen támogatja, hogy a 100% elektromos Nissan LEAF-nek sem belső égésű motorja, sem hagyományos váltója nincsen, ezáltal csendes vezetési élményt biztosít, nem csak az utasok, de a lakosok számára is, ugyanis az elektromos autók használatával a városokat sújtó tartós zajszennyezés is minimalizálható. 

 

A taxitársaság és a Nissan partnerségének köszönhetően az elektromos Nissan LEAF-ek által nyújtott szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető a GreenLite mobilapplikációján történő taxirendelés esetén a regisztráció után kapott promóciós kód bemutatásával.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

2024. május 2. 19:14

Magyar klíma-körkép: a többség klíma nélkül várja a kánikulát

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 17:48

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14