Tűnj ki a tömegből a legújabb Logitech C922 Pro Webkamerával

Online játékközvetítés akár Full HD minőségben

forrás: Prím Online, 2016. október 3. 11:08

A Logitech bemutatta Logitech C922 Pro Stream Webcam névre keresztelt legújabb webkameráját, melyet a profi streamereknek terveztek.

A termék kétféle felbontásban képes látványos és valósághű felvételeket készíteni és közvetíteni: 1080 pixeles HD felbontású videókat 30 fpssel (képkocka/másodperc), illetve 720 pixeles felvételeket 60 fpssel. A kamera dinamikus háttércsere funkciót kapott, amit a Personify támogat, emellett 3 hónapos XSlit prémium licensz is jár hozzá. A dobozban található egy dönthető dokkolós asztali állvány is, amivel beállítható a tökéletes látószög és így még kényelmesebb lehet a streamelés.   

 

„Az elmúlt években robbanásszerűen megnövekedett az olyan közösségi videó-megosztó oldalak népszerűsége, mint például a Twitch. Csak ezt a platformot több mint 2 millió streamer használja, az ő tevékenységük pedig örökre megváltoztatta az új gamerek tanulási és játszási szokásait” – mondta Guillaume Bourelly, a Logitech webkameráinak nemzetközi portfólió és termékigazgatója. „A C922 Pro Stream webkamerával az élő közvetítések élményét a legmagasabb szintre emeltük. Az új terméknek köszönhetően minden streamer professzionális tartalmakat közvetíthet, kimagasló vizuális élményt nyújthat közönségének, ezzel pedig növelheti népszerűségét.„

 

A C922 Pro Stream webkamera HD felbontásának és a 60 fps-es képfrissítésének köszönhetően olyan részletgazdagon közvetíthetők az online játékok, mintha a közönség is a játékos monitorát nézné. A termék további különlegessége, hogy beépített intelligens arc- és alakfelismerővel rendelkezik, amely elkülöníti a játékost a háttértől, így a gamereknek nincs szükségük ormótlan zöld háttérre. A népszerű applikációkkal (pl. OBS, XSplit) pedig könnyedén adhatnak egyedi és izgalmas arculatot videóiknak azzal, hogy a játékos ablakban saját magukat is megmutatják a közvetítések alkalmával.  

 

A Logitech új termékével a díjnyertes, gamerek és vloggerek által széles körben ajánlott HD Pro C920 webkamerát gondolta tovább. A technológia örököse és továbbfejlesztője a C922, amely magasabb minőségű vizuális élményt nyújt elődjénél. Automatikus fényerő- és élesség állítási funkciókkal a kamera éles, tiszta felvételeket és közvetítést biztosít kedvezőtlen fényviszonyokban is. Így tökéletes videók készülhetnek villódzó, pislákoló fényben, több képernyő előtt, vagy akár homályos megvilágításban is. A többirányú, zajszűrő mikrofon lehetővé teszi a kényelmes használatot és a lehető legmagasabb, éles, recsegés mentes sztereo-audió hangminőséget.

 

A Logitech szorosan együttműködött a gaming közvetítő piac egyik vezető szoftvercégével, az XSplittel, hogy a C922-be építse az XSplit legnépszerűbb videó streamelő és rögzítő alkalmazásait. Az eredmény kényelmes és kimagasló felhasználói élmény. A termékhez 3 hónapos XSplit prémium licenc jár, mellyel a XSplit Broadcaster és XSplit Gamecaster teljes eszközkészlete elérhető, így bárki azonnal közvetítheti az általa felvett tartalmakat.

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50