Mozdulj stílusosan!

forrás: Prím Online, 2016. május 9. 15:51

Megérkezett Magyarországra a CES 2016-on bemutatott legújabb Fitbit Blaze fitneszóra és Fitbit Alta fitneszkarkötő. Az okos aktivitásmérők készen állnak arra, hogy mozgásra motiváljanak, és segítsenek az életmódváltásban. A fitneszóra és fitneszkarkötő funkcióit és dizájnját tökéletesítették, hogy viselésükkel egyszerre lehess stílusos és egészséges a mindennapokban!

Stílus és önkifejezés

A Fitbit Blaze-t azoknak tervezték, akik a környezetükben mindenre kihívásként tekintenek. A színes érintőkijelzős okos fitneszóra egész nap veled van, és veled együtt megannyi helyzetben helytáll. A nap minden percében figyeli tested működését. Automatikusan felismeri a végzett mozgásformát, legyen szó futásról, biciklizésről vagy zumbáról, számolja a lépéseidet, és figyeli az alvásod minőségét. Okostelefonod GPS-én keresztül térképpel szinkronizálva útvonalat rajzol a futásodról, az óra pedig pontos statisztikát ad a megtett távról és időről. PurePulse technológiája folyamatosan méri a pulzusodat, az applikáción keresztül pedig könnyen áttekinthető grafikonokon tudod megfigyelni tested működését. A Blaze minden élethelyzethez igazodik. A különféle cserélhető szíjakkal és óraszámlapokkal saját ízlésedre formálhatod, így viselheted a reggeli edzéshez, a délutáni tárgyaláshoz és az esti vacsorához is.

 

 

Személyi edző a karodon

A Fitbit egyik újításának köszönhetően a Blaze-el egy igazi virtuális személyi edzőt is kapsz. Az óra képernyőjét megérintve válassz ki egy FitStar gyakorlatot, majd végezd el a kijelzőn megjelenő lépések szerint. Instant edzéstippek a csuklódon, és még a telefonodat sem kell elővenned! Ahogy a zeneváltáshoz sem! A bejövő üzeneteidről, hívásaidról, naptárbejegyzéseidről pedig értesítést kapsz a fitneszórádra is.

 

Tudtad, hogy a motivációt a csuklódon is viselheted?

Az új, egyedivé alakítható Fitbit Alta fitnesz karkötőt azoknak találták ki, akik hajlamosak órákon át belefeledkezni a munkájukba. Állítsd be rajta a mozgásemlékeztetőt, és maradj mozgásban egész nap! Telefonoddal szinkronizálva az applikáción keresztül láthatod, a munkaóráid során hányszor sikerült megmozgatni magad. Az új Alta automatikusan felismeri a végzett testmozgást, és magától rögzíti edzésed adatait. Kövesd, mennyit lépsz, hány kalóriát égetsz el, a karkötő pedig együtt „örül” majd veled, ha sikerül elérni a kitűzött célokat. Telefonoddal szinkronizálva LED kijelzője érintésre megmutatja, mennyit mozogtál a nap folyamán, és jelzi az okostelefonodra érkezett üzeneteket is. Monitorozza az alvásod, reggel pedig lágy vibrálással ébreszt az új napra.

 

 

Légy fitt a saját stílusodban!

A sportosságért cserébe nem kell lemondanod a divatról sem. A fittség ugyanis trendi, ehhez pedig stílusos kiegészítő illik! A Blaze és Alta karpántjai testreszabhatók, a nap folyamán akár többször is pillanatok alatt, könnyen cserélheted. Számlapjukat is több változat közül beállíthatod a neked leginkább tetszőre Az új Fitbit Blaze az aktivitásfigyelő és az okosóra sportosan elegáns ötvözete, amelyet szilikon, bőr vagy fém szíjjal is viselhetsz. A Fitbit Alta karkötője is többféle színben és változatban kapható, így egész biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt. Aktivitásfigyelő még soha nem nézett ki ennyire jól!

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38