Az Epson nyomtatási szakértelmével igyekszik segíteni a gyermekbalesetek megelőzésében

forrás: Prím Online, 2015. október 23. 09:18

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat az Epsonnal együttműködve a gyermekbalesetek megelőzésére szeretné felhívni a figyelmet. A vállalat egy kiadást készített legújabb külső tintatartályos nyomtatóival, mely a Pest megyei háziorvosi rendelőkben, gyermekkórházakban és védőnői szolgálatoknál lesz elérhető.

Az Epson nyomtatási szakértelmére alapozva adta ki a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat új kiadványát, mely a háztartásokban előforduló gyermekbalesetek megelőzésére kívánja felhívni a figyelmet. A három részesre tervezett tájékoztatók összeállításában több gyermekorvos, toxikológus, ortopéd traumatológus szakorvos és egy kertészmérnök is részt vett, hogy a lakókörnyezetben megtalálható veszélyforrásokat minél szélesebb körben feltérképezhessék. Az első brosúra főként a kisdedkor (kb. 1-4 éves korosztály) legjellemzőbb veszélyforrására, a mérgezéses – vegyszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, dísznövények, kártevőirtó szerek okozta – háztartási balesetekre fekteti a hangsúlyt.

 

Fási Géza, a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat vezetője és Fábián Miklós az Epson Magyarország kereskedelmi igazgatója


A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat több ezer példányban juttatja el a tájékoztatókat a Pest megyei háziorvosi rendelőkbe, gyermekkórházakba és védőnői szolgálatokhoz október és november folyamán. Az Epson a brosúrák kivitelezésében és sokszorosításában vállalt szerepet új külső tintatartályos készülékeivel.

 

A japán vállalat új külső tintatartályos nyomtatócsaládja magas minőségű brosúrák nyomtatását tehette lehetővé a Poszeidón Speciális Mentőszolgálat igényei szerint. A bárki számára elérhető modellek átlagos felhasználás mellett két évre vagy akár 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldal kinyomtatására elegendő tintát tartalmaznak a kezdőcsomagban. Így ezek a készülékek ideális megoldást jelentenek olyan egyéni és kis irodai felhasználóknak, kisvállalatoknak, marketing ügynökségeknek, akik nagy mennyiségben nyomtatnak - akár brosúrát, szórólapot - és akiknek a kényelem mellet fontos az ár is. Az új külső tintatartályos készülékek a lézernyomtatók költséghatékony alternatíváját kínálják: a készülékek fekete-fehér és színes oldal esetén egyaránt 1 forintos lapköltséggel nyomtatnak.

 

Az összes új modell (L130, L220, L310, L365, L455, L565, L655) WiFi kompatibilis és Epson Connect funkcióval érkezik, amellyel a világ bármely részéről nyomtathatók fényképek és dokumentumok e-mailen keresztül, vagy a Remote Print Driver szolgáltatás segítségével. Az Epson Connect része az Epson iPrint alkalmazás is, amellyel WiFi-n keresztül okostelefon vagy táblagép használatával lehet nyomtani. Az L455, L565 és L655 modellek pedig kompatibilisek az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatásokkal is. A WiFi beállításnak köszönhetően a készülékeket egyszerűen lehet csatlakoztatni a vezeték nélküli hálózatokhoz.

 

A Poszeidón Speciális Mentőszolgálat az Epson közreműködésével a figyelemfelhívó információs kiadványok terjesztését a későbbiekben Pest Megyén túl, országos szinten is tervezi megvalósítani. A brosúrasorozat további részei a lakókörnyezetben előforduló, kisgyermekeket veszélyeztető balesetek megelőzésére helyezik majd a hangsúlyt.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36