Egyetemen oktatják a rEVOLUTION vállalatirányítási rendszereét

forrás: Prím Online, 2015. április 8. 15:36

A rEVOLUTION Software több mint két éves fejlesztő munkájának eredményeként elkészült deep.erp vállalatirányítási rendszerének használatát oktatják az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán, a 2014/2015-ös tanév második szemeszterétől. Az együttműködés során a diákok olyan valós piaci környezetben működő szoftver használatát sajátíthatják el, amely a KKV-k és nagyvállalatok körében egyaránt kedvelt.

A rEVOLUTION deep.erp vállalatirányítási rendszerét az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának Alkalmazott Informatikai Intézete, vette fel tanrendjébe, a KKV esettanulmány óra keretében. A tanszék nappali tagozatos hallgatói a vállalati információs rendszerekről szerzett előképesítésüket tudják fejleszteni a konkrét szoftver használatának elsajátításával, amellyel megértik a piaci rendszerek logikáját és háttérelméletét. Az oktatás 2015 februárjától 12 héten át tart, heti egy alkalommal, négy órában. Az elméleti előadásokat és a gyakorlatot egyaránt a rEVOLUTION tanácsadói tartják, akik egyúttal vállalták az egyetemi oktatók betanítását, hogy később át tudják venni a képzést a vállalat szakembereitől. 

 



„Az Óbudai Egyetem filozófiája szerint olyan termékekkel ismertetjük meg a jövő mérnökeit, amelyekkel használható tudást adhatunk a kezükbe. Célunk, hogy az iskolából kilépve a tanulók valódi céges környezetben felmerülő problémákra tudjanak válaszolni, és ismerjék azokat a vállalatirányítási rendszereket, amelyeket a vállalkozások alkalmaznak. A deep.erp pedig egy ilyen szoftver. Ezért is fontos számunkra, hogy bekerült a tantervbe"
— mondta Dr. Molnár András, az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának dékánja. 

A rEVOLUTION az Iroda++ szoftvercsomagja révén fejlesztette ki az új generációs deep.erp  integrált rendszerét, amely elsősorban KKV-knak szól, de már a nagyvállalatok számára is kínál ügyviteli megoldásokat. A deep.erp magában foglalja a vállalat sikertermékének, a közel 600 felhasználót számláló Iroda++-nak minden előnyét, ugyanakkor testre szabhatóbb, nyitottabb az egyedi modulokkal történő  kiegészítésre.

A deep.erp egy komplex, több modulból álló, a mai kor ergonómiai és technológiai elvárásainak megfelelő vállalatirányítási rendszer, amely naprakész adatokkal segít egyszerűen átláthatóvá tenni a cégek működési folyamatait. A rendszer tervezése során a rEVOLUTION arra törekedett, hogy az ügyfeleknél történő bevezetése során a fejlesztői munka helyett a tanácsadói munkán legyen a hangsúly, így a bevezetések nagyobb stabilitással, kevesebb hibával tudjanak megvalósulni. A deep.erp kialakítása lehetővé teszi egyedi fejlesztések implementálását és szakmai specializációkkal való továbbfejlesztését. Ezt kiaknázva a rEVOLUTION tervei között szerepel korábbi sikeres mezőgazdasági és építőipari megoldásainak deep.erp rendszerhez történő illesztése.

A rEVOLUTION termékstratégája szerint a jövőben a DEEP gyűjtőnév alatt adja ki közös módon gondolkodó szoftvereit. 


További információkat az új vállalatirányítási rendszer oldalán érhet el: deep.erp
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36